Arkadaşlar aramızda lisansı olan fakat dvd si kırılan arkadaşlarımız var bunlara orjinal MSDN ve TechNet den indiriceğiniz market kutusu.Önce exe iniyor sonra 2 dosya box adında.
Adres http://www.mydigitallife.info/20 ... ect-download-links/
orjinal windows 7
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Türkçesi zaten güncellemelerde var.Benim amacım mağdur olan arkadaşlarıma orjinal ürün anahtarlarını kullanarak (torrentsiz hacksiz) bir windows 7 indirmek.Windows 7 professiyonal.(86x 64x.)
Orjinal dil paketleri
http://www.solidblogger.com/wind ... ect-download-links/
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 18 Şubat 2010 21:51
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Arkadaşım Microsoft niye zararına sana cd yada dvd göndersin linux mu bu.DVD din kırıldığında belirli bir ücret karşılğında (kargo ve vs..) sana o dvd yi gönderecektir.Ama ürünü firmadan aldıysan firmayı ne şekilde enterese eder onuda firmanın yaptığını anlaşmalarda gizlidir.(casper,beko.....)Kimse sana kalkıp dvd ni kırdın diye bedava dvd göndermez.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 19 Şubat 2010 09:50
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
323 mesaj
arkadaşım iyimisin. 10 liralık mouseların bile kutusndan garanti çıkıyor da koskoca win7 yazılımın mı garantisi olmucak 300 lira vercem üstüne bide bozulunca, kırılınca para ödücem . vay be millet o zmn korsan kullanmakla haklı. çatır çatır yenisini vercek ms tbi ben orjinal alırsam :))Arkadaşım Microsoft niye zararına sana cd yada dvd göndersin linux mu bu.DVD din kırıldığında belirli bir ücret karşılğında (kargo ve vs..) sana o dvd yi gönderecektir.Ama ürünü firmadan aldıysan firmayı ne şekilde enterese eder onuda firmanın yaptığını anlaşmalarda gizlidir.(casper,beko.....)Kimse sana kalkıp dvd ni kırdın diye bedava dvd göndermez.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
268 mesaj
iarkadaşım iyimisin. 10 liralık mouseların bile kutusndan garanti çıkıyor da koskoca win7 yazılımın mı garantisi olmucak 300 lira vercem üstüne bide bozulunca, kırılınca para ödücem . vay be millet o zmn korsan kullanmakla haklı. çatır çatır yenisini vercek ms tbi ben orjinal alırsam :))
Sana katılıyorum!!!
;)
Gerekli bir konunun olmadığını düşündüm!!!
Saygılar...