merhaba AMD ati reoden sapphire hd5670 ekran kartı kullanıyorum.nfs run oyunu açılmıyor.çünkü benim ekran kartı sürüm 10.7 istenilen 11.7.internntten 12.4 sürümünü indirdim.normal bi şekilde kurdum ama değişen bişe olmadı.yine sürüm 10.7. ben bu işi beceremedim.yardım edecek biri varmı
HD5670 güncelleştirmede hata
Valla bilemiyoum kardeş Driver'ler benim uzmanlık alanım deil ama bildiğim kadarıyla Artist Genç arkadaşım bu sorunu çözer gibime geliyo onu bul bi mesaj at :D Tabi çözemeyedebilir yani sonuçta hepimiz insanız
Bu konuya birkaç kişi getirmeye çalışacam bekle :D
dostum işletim sizteminiz nedir ve kaç bit atıyorum benim kullandığım w.7 64 bit siz söyleyin size link vereyim indirip eski driver ı tümüyle silip yenisi kuracaksınız
w7 32 bit kardeş.burda bi konuda bi link vardı hd readon driver için tıkladım ona indirdim kurdu ama yine eski sürüm devam etti.bide amd internet sitesinden indiremiyorum eskisi gibi.bütün altbaşlıkları açıyorum özellikleri sıralıyorum son olarak yükle tuşuna basınca sıfırlıyo yazdıgım ozellikleri.
ccc KINAŞLI ccc kardeş ilgin işin saol.
sen eski driver ı kaldır sonra pc ye reset at bunu indirip kur tekrar reset at ve kullan bakalım olacak mı
tıkla buraya indir
Catalyst Software Suite
Kardeş bu aralar bu sorun bende de oldu sağolsun kesko abi düzeltti.
Driverları her yerden kalıcı olarak sil daha sonra tekrar kur.
Unutma her yerden.