Aşağıya iliştirdiğim konuyu tüm Chip Online sakinlerine duyurmak, görüş ve yorumlarını almak istiyorum. Unutmayın, yazdığınız her şey bizim için çok değerlidir ancak lütfen hiç kimse konuyu baştan sona okuyup anlamadan cevap vermesin lütfen.
Sayın Serkan Karadaş ve Chip Online ailesi;Serkan KaradaşKimden: Serkan Karadaş
Kime: Nicoll
Tarih: Bugün 20:54
Konu: uyarı!Chip Online Forumu n da soru sormak amacıyla açtığınız konular ve konulara verilen yanıtlar bir çözüme ulaşsa veya ulaşmasada diğer kullanıcılar için birer kaynak ve yol göstericidir. forum içinde açılan her konu verilen her yanıt diğer kullanıcılar ve bizim için çok değerlidir. dikkat ettiğim kadarıyla siz,çözüme ulaşan tüm konularınızın içeriğini silmişsiniz, üstelik konularında bizim tarafımızdan kaldırılması ricasında bulunmuşsunuz. yaptığınız ve ricanız etik bir davranış değildir, üstelik forum kirliliğine de sebep olmaktadır bu yaptığınız. devamı halinde hakkınızda gerekli işlemi yapacağım.
Bu siteye yazdığım her yazının A'dan Z'ye, noktasından virgülüne kadar hukuki, ahlaki ve kişisel sorumluluğu tarafıma aittir. Buna istinaden yazdıklarım üzerindeki hakkımı kullanarak sildim ve sizlerden konu ilişiklerinin de kaldırılmasını arz ettim.
Sebep:
Açtığım eski konuların ve yakın zamanda yazdığım mesajların bile sebepsiz olarak aynı şekilde silindiğini gördüm. Yukarıda kırmızı ile işaretledim; sizin de belirttiğiniz gibi benim için de aynı şekilde açtığım her konu ve verilen her yanat çok değerlidir. Bu konuda hemfikiriz. Benim için önemli saydığım konu ve cevapların silinmiş olması, silinmesini talep ettiğim konuları tamamen değersiz kılacaktır ki onların da benim için hiç bir önemi yoktu ve çoğunluğu da soru sormak ve yardım amacı taşımıyordu.
Saygılarıma