arkadaşlar pc nin power düğmesine basıyorm 5-6 saniye sora 2 kere bip sessi gelio(kısa)(bip bip)şeklinde sora 5-6 saniye sora tekrar aynı şey 5-6 saniye sora tekrar aynı şey sonç olarak pc açılmıyor bios sayfası veya herhangi bişey göremiorm biostan ayar yapılarak düzltilecek bişey deil tamamen donanmsal bişey bilgisi olan varsa yardm edeblrmi?? acil ltfnn...
Blgisyr açılrken sürkli olrak 2 kre bipliyr.Yardmm
https://www.chip.com.tr/forum/bil ... 405_wp1.html#603586 konusunu inceleyiniz belki yardımcı olacak açıklamalar bulabilirsiniz.
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj
anakart problemi olarak gözüküoyr fakat daha 1 ay öncesine kdr çalışıodu bir aylık sürçte başka pcye geçmiştm şmdi bi çalıştırim dedm ve bu biplemeler hiç ellenmediki:S:S
OP Yeni Üye
31 mesaj
Ramlerin hepsini çıkartıp taktım ilk bnde öyle düşünmüştüm fakat bi faydası olmadı hala aynı srun var..Ynede sağol;)
OP Yeni Üye
31 mesaj
dediğim gbi 1 ay öncesine kdr çalışan makina şmdi nie çalışmasnki ram lotları nie bozlsn drduk yerde çk kafamm karıştı bios pilinide çıkartıp takmayı denemedmm işe yararmıki dielim yaradı yeniden ayar yapmam gerekicekmi çnkü ben bios ayar yapmasını bilmorm
OP Yeni Üye
31 mesaj
bios pilini çıkardm 10 dk bekleyp taktm fakat olmadı yne aynı sorn mevcut napıcam yaw