CHIP Ocak 2011

PC'nize her yerden ulaşın, 32bit'te 4GB RAM ve üzeri kullanmak, Yılın teknolojileri, Test: 3D TV'ler

CHIP Ocak 2011

YILIN EN İYİ ÜRÜNLERİ
CHIP editörleri seçti: En iyiler ve muhteşem ödül gecesinden en çarpıcı kareler

İyi araçlar & kötü araçlar
PC problemleri aslında hacker saldırılarının habercisi olabilir. Tümü DVD'de: Şifre kırıcılar, ajan yazılımlar, veri hırsızları ...

32 bit'te de 4 GB ve üstünü kullanın
Sorun çözüldü: Tek ihtiyacınız CHIP'in araçları ve ipuçları

TEST: 3D TV'ler kıyasıya yarışıyor
46" ve üzeri en yeni 3D özellikli TV'leri masaya yatırdık
Mini Test: 24 adet AMD AM3 anakart mercek altında

INTERNET STAR
Internette doğru adımlar atın kısa sürede popüler olun. Muhteşem yazılım CHIP DVD'de

VIDEO EĞİTİM
1. Learn to Speak FRENCH
2. Web Kursu: A'dan Z'ye CSS Eğitimi
3. Web Kursu: Javascript Eğitimi

Detaylar için Galerimize göz atın

DVD Ocak 2011

DVD Ocak 2011
DVD Ocak 2011 Resmi büyütmek için tıklayın

Evet, 2010'u geride bıraktık ve yepyeni bir yıla daha "merhaba" dedik. Yeni yılın bu ilk ayında da CHIP DVD dopdolu bir içerikle karşınızda.

Bu ay iyi ve kötü uygulamalara ev sahipliği yapan Hack Programları isimli başlığın altında, işinize yarayacak çeşitli yazılımları bulabilir ve ardından yolunuza Optimizasyon Araçları'yla devam edebilirsiniz. Windows işletim sisteminizi optimize edebilmenizi sağlayan yazılımları içeren Optimizasyon Araçları, içeriğinde Microsoft'un başarılı araçlarını da barındırıyor. Bunun yanında, aranızda bilgisayarına uzaktan erişim sağlamak isteyenler varsa mutlaka Uzaktan Erişim Araçları başlıklı konumuza göz atsınlar. Zira ihtiyaçlarınızı karşılayacak yazılımlar burada bulunuyor. En İyi Freeware ile Güvenlik Araçları, bu ay da yoğun istek üzerine CHIP DVD'nin katmanları arasında sizleri bekliyor.

Bu ay da birbirinden muhteşem eğitim setleri CHIP DVD'de. İngilizceyle başlayan ve Almancayla devam eden Learn to Speak yolculuğumuz, bu ay Fransızcayla devam ediyor. Learn to Speak French eğitimini DVD'de görebilirsiniz. Bunun yanında Web canavarları için Javascript ve CSS kursu ile 'İnternet Star'ı olun' isimli video eğitimleri de CHIP DVD'de sizleri bekliyor.

İlgiyle takip ettiğinizi bildiğimiz CHIP 50'nin bu ayki konsepti 'Yapay Zeka'! 1968 yılında Stanley Kubrick'in bizlere kazandırdığı 2001: A Space Odyssey'den, günümüz Amerikan Ordusu'nun operasyonlarında kullandığı iRobot ismindeki zorlu robotlara kadar 'yapay zeka'yla ilgili ne varsa hepsi CHIP 50'de sizleri bekliyor!

Detaylar için Galerimize göz atın

Okuyucu Yorumları