Modanın Kalbi İnternette Atıyor

Yeni trendler, etkileyici kreasyonlar ve ünlü modeller… Moda adına ne varsa, hepsi internette.

İnternet: 64

Eğer modayı takip etmekten hoşlanıyorsanız, internetin sundukları çok işinize yarayacak demektir. Elbise tasarımları, en ünlü modeller ve daha fazlası, internet üzerinde sizleri bekliyor.

Moda dünyasının en ünlü isimleri, tasarımlarını internet üzerinde sergilemeyi ihmal etmiyorlar. Birçok moda evinin internetteki adreslerini bilmiyor olabilirsiniz. Ancak bu sitelere ulaşmanız yine de çok kolay. Adres çubuğuna moda evinin adını yazın ve sonuna ".com" uzantısını ekleyin.

Moda konusunda hizmet veren pek çok web sitesi, modanın sunduğu zarifliğe yakışan bir tasarıma sahiptirler. Eğer internetin en şık sitelerinin moda evlerine ait olduklarını söylersek, kesinlikle abartmış olmayız. Niyetiniz ünlü markaların son modellerini öğrenmek ve popüler olan moda akımlarını yakından incelemekse, bu sayfalarda sizler için listelediğimiz sitelere mutlaka göz atmalısınız. Ünlü mankenler hakkındaki ayrıntılı bilgiler, sektördeki yenilikler, defileler ve son dakika haberleri, bu sitelerde ziyaretçilerini bekliyorlar.

Elele - Moda Türkiye

Elele - Moda Türkiye

www.elele.com.tr

Geçmişi çok eskilere dayanan ve Türkiye'nin en köklü moda dergilerinden birisi olan Elele'nin internet sitesi, içerik açısından son derece başarılı. Sezonun modası ve trendler gibi farklı bölümlerin yanı sıra; kapsamlı bir alış veriş rehberi de sizleri bekliyor. Güzellik bölümü ise birçok faydalı ipucu ile dolu.

www.modaturkiye.com

Türkiye'de moda olan ne varsa bu sitede sizleri bekliyor... Her türlü giyim tarzı ile ilgili detaylı bilgilere bu adresi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Sitede sadece moda konusuna deyinilmemiş; güzellik ve bakım bölümü de bayanların oldukça ilgisini çekecektir. Genç stilistlere ayrılmış olan bölümü incelemeyi unutmayın.

Yargıcı - Vakko

Yargıcı - Vakko

www.yargici.com.tr

Giyim ve moda dendiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi de Yargıcıdır. Yargıcı'nın web sitesi, daha çok "online" bir moda katalogunu andırıyor. Tanınmış moda evinin son kreasyonlarını takip etmek için bu siteyi ziyaret etmeniz yeterli. Böylece yeni kreasyonları tam vaktinde öğrenmiş olacaksınız.

www.vakko.com.tr

Türkiye'nin ünlü markalarından birisi olan Vakko da, internet sitesinde moda severler ile buluşuyor. Sitede, özellikle erkek giyimi konusuna ağırlık verilmiş. Pek çok moda ve giyim firmasının web sitesinde bayan giyimi hakkında sayısız bilgiye zaten ulaşabilirsiniz; ama kendisini konunun dışına itilmiş gibi hisseden baylar için bu site ideal.

Fashion Guide - Akay Gelinlik

Fashion Guide - Akay Gelinlik

www.fashionguide.com

İngilizce içerik sunan bu site, gerçek anlamda bir moda ansiklopedisi. Pek çok farklı ülkeden gelen moda haberlerine yer veren site, özellikle ünlüler ve giyimleri konusuna eğiliyor. Hangi ünlü kimden giyiniyor gibi sorular kafanızı kurcalıyorsa, "fashionguide.com" doğru adres.

www.akay.com.tr

Modadan bahsedip de gelinliklere deyinmemek olmaz. Çünkü pek çok bayan için hayatlarının en önemli gününde ne giyecekleri çok önemlidir. İşte, huzurlarınızda Türkiye'nin önde gelen gelinlik markalarından birisi olan Akay'ın resmi web sitesi.

Models - Burda

Models - Burda

www.models.com

Moda dünyası dendiğinde aklınıza sadece yeni kreasyonlar gelmemeli. Ünlü modellerin hayatları ve dedikodular da bu dünyanın vazgeçilmez parçalarıdır. Eğer siz de kreasyonlardan çok ünlü modelleri merak ediyorsanız, bu site tam size göre.

www.burda.com.tr/dergi

Moda akımları göz açıp kapayıncaya kadar değişebiliyorlar. Siz hangi giysiyi alacağınıza karar vermeye çalışırken bile, moda olan giysiler çoktan değişmiş olabilir. Eğer değişime ayak uydurmakta zorlanıyorsanız, Burda dergisinin sitesinden yardım alabilirsiniz.

Dior - Ay Yıldız

Dior - Ay Yıldız

www.dior.com

Modayı estetikle buluşturmak konusunda en önemli isimlerden birisi, hiç kuşkusuz Dior'dur. Dior'un yeni kreasyonları büyük bir merakla beklenir ve defileleri çok konuşulur. Yeni çizgileri herkesten önce siz görmek istiyorsanız, bu siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

www.ayyildiz.com.tr

Yaz aylarında önem kazanan mayolar da, şıklık yarışında kışlık elbiselerden geri kalmıyorlar. Ay Yıldız ve diğer mayo üreticileri, kumsalları podyuma çevirebilmek için var güçleriyle çalışıyorlar. İşte popüler mayo modelleri...

Mavi Jeans - Hugo Boss - Gucci

Mavi Jeans - Hugo Boss - Gucci

www.mavijeans.com

Bundan birkaç yıl önce başlattığı atılım sonucunda adını sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya duyurmayı başaran Mavi Jeans, gençlik portalını andıran kapsamlı sitesi ile beğenimizi kazandı. Üstelik sayfa tasarımları da oldukça etkileyici.

www.hugoboss.com

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çok beğenilen Hugo Boss'un yeni sezon kreasyonunda neler yer alacak? Hangi renkler ön plana çıkacak, hangi çizgiler önem kazanacak? Bu soruların cevapları, "hugoboss.com" adresinde sizleri bekliyor.

www.gucci.com

Elit bir kesime hitap eden Gucci, web sitesine gerekli önemi veren moda evlerinden birisi. Yeni modeller, neredeyse tasarımcıların elinden çıkar çıkmaz siteye ekleniyorlar. Böylece biz de modayı yakından takip etme şansını yakalamış oluyoruz.

Okuyucu Yorumları