özge çolak

Editör ocolak@doganburda.com
TÜM YAZILARI
2021 sıfır otomobil fiyatları Sıfır otomobil fiyatlarında son durum ne? İşte 200 bin TL altındaki sıfır otomobiller listesi:
A101 28 Ocak aktüel kataloğunda Lenova tablet, Huawei cep telefonu dikkat çekiyor A101 28 Ocak 2021 aktüel kataloğunda yer alan ürünler A101'in sitesinde yayınlandı. Perşembe günü A101'e gelecek olan ürünler arasında teknolojik ürünlerden beyaz eşyaya, elektrikli ev aletlerinden çocuk oyuncaklarına birçok ürün yer alıyor. Teknoloji severleri de birbirinden güzel ürünler bekliyor. İşte teknolojik ürünler ve özellikleri... İşte yeni Volkswagen Caddy fiyatı Volkswagen ticari aracın en sevilen modellerinden Volkswagen Caddy'nin beşinci nesli, Ocak ayının son haftası Türkiye pazarında satışa sunuluyor. Volkswagen Caddy'nin Türkiye fiyatları belli oldu. Peki Yeni Volkswagen Caddy fiyatı ne kadar?
Elon Musk'tan servet değerinde ödül Tesla ve SpaceX üst yöneticisi ve dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, bir yarışma düzenleyeceğini ve en iyi karbon yakalama teknolojisine 100 milyon dolar bağış yapacağını duyurdu... Yüze bakarak yalanı çözen uygulama Tokyo merkezli DeepScore şirketi yeni bir uygulama geliştirdi. Geliştirilen bu uygulama insanların yüz mimiklerini analiz ederek kişisin yalan söyleyip söylemediğini anlayabilecek... Marvel'den yeni belgesel filmi 'Marvel's Behind the Mask' belgeseli Disney'e geliyor. Yeni Marvel belgeseli özel bölümü 12 Şubat'ta Disney + 'da yayınlanacak. Belgeselde Marvel'ın 80 yıllık mirasından isimlere yer verilecek... Range Rover Evoque, Türkiye'de Land Rover'ın premium kompakt SUV'u Range Rover Evoque, vergi avantajı da sunan 1.5 litrelik benzinli motor seçeneği Türkiye'de satışa sunuldu. "Bakış Açınızı Değiştirin" konseptiyle tasarlanan otomobil alıcılarını bekliyor. Peki Range Rover Evoque fiyatı ne kadar? Netflix'ten yeni fantastik dizi Netflix'in yeni fantastik dizisi "Winx Efsanesi: Kader"in resmi fragmanını yayınlandı. 22 Ocak Cuma günü tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de olacak. İşte Winx Efsanesi: Kader dizisinin fragmanı, konusu... İşte 2021 Peugeot 208 fiyatları B segmenti için uzun süredir beklenen yeni Peugeot 208'in Avrupa'da satışları başlamıştı. Yeni Peugeot 208 modelinin Türkiye fiyatları tartışılırken, modelin fiyatları basına sızdı. İşte 2021 Peugeot 208 fiyat listesi... Kayıp milyarder ortaya çıktı Çin merkezli e-ticaret devi Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, uzun süredir görünmediği için kayıp şüphelerine neden olmuştu. Ünlü milyarder aylar sonra ilk kez ortaya çıktı, online bir konferansa katıldı... Signal kurucusundan şaşırtan itiraf WhatsApp'ın kullanıcılarına dayattığı değişiklik sonrası kullanıcı sayısı ciddi oranda artan Signal'in kurucularından Brian Acton'dan yeni açıklamalar geldi. Virüs riskini yüzde 250 arttırıyor Koronavirüsle ilgili yeni bir çalışmaya daha imza atıldı. Rus bilim insanı Aleksandr Kalinkin, uyku eksikliğinin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) dahil olmak üzere viral enfeksiyonları kapma riskini yüzde 250 oranında arttırdığını söyledi... Peaky Blinders, sona eriyor! Her yeni sezonuyla izleyici kitlesini daha da büyüten, BBC'nin en başarılı dizilerinden biri olan Peaky Blinders, 6. sezonla veda etmeye hazırlanıyor. Peki Peaky Blinders 6. sezon tarihi belli oldu mu? Discovery, BluTV'ye ortak oldu Dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Discovery, Türkiye'nin online video platformu BluTV'nin yüzde 35 hissedarı oldu. 2 sosyal medya ağına reklam yasağı Türkiye'ye resmi temsilci atamayan yurt dışı kaynaklı sosyal medya şirketlerine uygulanacak reklam yasağı Resmi Gazete'de yayımlandı. Twitter ve Pinterest'e reklam yasağı geldi...
Forum