özge çolak

Editör ocolak@doganburda.com
TÜM YAZILARI
NASA astronot kıyafetleri test etti NASA, su altında yeni Artemis uzay giysilerini test etmeye başladı. Halkı 2024'te Ay yüzeyine dönüş görevinden önce bir valiz hazırlamaya davet ediyor...
İşte Netflix'in yeni dizisi Netflix yeni dizisi Barbarians'ın fragmanını yayınladı. 23 Ekim'de Netflix'de yer alacak olan dizi Jan Martin Scharf ve Arne Nolting tarafından yaratıldı. İşte Barbarians'ın fragmanı, konusu ve oyuncuları... A101 15 Ekim aktüel kataloğunda cep telefonu, tablet sürprizi A101 15 Ekim 2020 aktüel kataloğu yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta Perşembe günü de A101'e birbirinden güzel ürünler geliyor. Şüphesiz kataloğun dikkat çeken ürünleri teknolojik ürünler. Lenova tablet, Samsung Galaxy cep telefonu, akıllı bileklik ve daha birçok ürün... Gelin birlikte A101 15 Ekim 2020 aktüel kataloğunu inceleyelim:
BİM 16 Ekim 2020 aktüel kataloğundaki teknolojik ürünler BİM 16 Ekim 2020 aktüel kataloğu yayınlandı ve Cuma günü BİM marketlere gelecek olan ürünler belli oldu. Teknolojiden mutfak araç gereçlerine, elektrikli aletlerden cam ürünlere birçok ürün mevcut. Kataloğun dikkat çeken ürünleri ise Hometech tablet, kablosuz kulaklık, taşınabilir SSD hafıza. Gelin birlikte bu ürünlerin özelliklerini inceleyelim: İşte en ucuz sıfır km otomobiller Koronavirüs ve kur artışı nedeni ile hem sıfır hem de ikinci el araçların fiyatlarında artış yaşandı. Peki en ucuz 0 (sıfır) km otomobiller neler? ABD Ordusu ve Elon Musk'tan roket Dünyaca ünlü girişimci, SpaceX ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk, ABD ordusuyla bir anlaşma yaptı ve bu anlaşmanın bir sonucu olarak SpaceX roketi ABD ordusuna hizmet edecek. İlk testlerin 2021'de başlamasının bekleniyor... Koronavirüsün en net görüntüsü Koronavirüsün insan hücresine girdiği an ilk kez bu kadar net görüldü. Çin ve ABD'li bilim insanları, koronavirüsün insan hücreleriyle etkileşim anını sanal gerçeklik teknolojisi süper bilgisayarlarla görüntüledi... Virüs 28 gün canlı kalabiliyor! Avustralya Ulusal Bilim Ajansı (CSRIO)'ndaki bilim insanları koronavirüsün "son derece sağlam" olduğunu, cep telefonu ekranlarında bulunan cam ve plastik banknotlar gibi düz yüzeylerde 28 gün boyunca hayatta kaldığını gösterdi... İşte en ucuz sıfır km otomobiller Otomobil fiyatlarında artış devam ediyor. Peki nispeten en ucuz sıfır kilometre araçlar hangileri? Dickinson 2. sezon tarihi duyuruldu Apple TV +'ın en çok beğenilen dizilerinden biri olan Dickinson'ın ikinci sezon tarihi heyecanla bekleniyordu. Apple sevilen dizinin ikinci sezon yayın tarihini yeni bir videoyla duyurdu. Peki Dickinson 2. sezon ne zaman? İşte Elon Musk'ın favori yiyeceği Elon Musk yine Twitter üzerinden konuşulacak bir konuya parmak bastı. Bir Twitter kullanıcısının "Almanya'yı ziyaret ettiğinizde favori yiyeceğiniz hangisi oluyor?" bakın ne cevap verdi! Bu kuşun yarısı erkek yarısı dişi! Pensilvanya ormanlarında biyologlar, genetik olarak kısmen erkek ve kısmen dişi olan, ortadan ikiye ayrılan ve her iki cinsiyetin de canlı renklerini sergileyen nadir bir kuşu yakalamayı başardı... Valorant'a yeni casus geliyor Riot Games, bir sonraki Valorant ajanı Skye'nin nasıl görüneceğini gösteren bir video yayınladı. Bu video ile hikayesi ve oynanışı hakkında biraz daha bilgi sahibi oluyoruz. İşte merakla beklenen Valorant yeni ajan fragmanı... Ay'a gitseniz yanınıza ne alırsınız NASA, 2024 yılında Ay'a yeniden insan götürmeyi planlıyor. Uzay ajansı internet sitesinde yayımladığı açıklamada halka "Ay'a gitseniz yanınıza ne alırdınız?" diye sordu ve yeni bir sosyal medya kampanyası başlatmış oldu... Kim Jong askeri geçite hazırlanıyor Kuzey Kore iktidardaki işçi partisinin 75. Kuruluş yıldönümü için ürettiği en son silahlarla büyük bir gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.
Forum