Meltem Şahbaz

Editör msahbaz@doganburda.com
TÜM YAZILARI
Facebook'ta "Tanıyor Olabileceğin Kişiler" listesi ile öz babasını buldu Birçok kişi Facebook "Tanıyor Olabileceğiniz Kişiler" listesini kapatmanın yolunu arayadursun, çocukken evlatlık verilen bir Facebook kullanıcısı yıllardır aradığı babasını Facebook Tanıyor Olabileceğin Kişiler kısmı sayesinde buldu.
Korku filmi izlemek neden hoşumuza gider? Korku filmi izlemenin insan vücuduna etkisi nedir? Korku filmleri psikolojimizi etkiler mi? Korku filmleri yararlı mı zararlı mı? İşte korku filmi izlemenin insan vücuduna etkisi! 7 bin kişilik gemide Corona Virüsü alarmı! 27 Türk yolcu da gemide! Çinli bir yolcunun bulunduğu İtalya'daki gemi Corona Virüsüne karşın karantinaya alındı. Gemide 27 Türk yolcu yer alıyor.
Meğer böyle çekiyorlarmış! James Cordan'ın şovundaki hile ortaya çıktı! Dizilerde, filmlerde ve programlardaki çekim hileleri oldukça ilgi görüyor. Bu çekim hilelerine James Cordan'ın Carpool Karaoke'si de eklendi. NBA'in logosu Kobe Bryant mı olacak? NBA'in logosunda Kobe Bryant'ın yer alması için basketbolcunun hayranları kampanya başlattı. Dünya çapında yankı bulan isteğe ünlü basketbolcular da destek veriyor. Deprem tahmini savaşları kızıştı Önce Manisa'da sonra Elazığ'da yaşanan depremler ile ilgili tahminlerde bulunan Dyson Lin ve Frank Hoogerbeets'in en iyi tahminci tartışmasını mercek altına aldık. Vedat Milor'un Vedat Muriqi tweet'i sosyal medyanın gündeminde Vedat Milor, Twitter hesabından attığı tweet ile Vedat Muriqi'nin hayatına nasıl girdiğini anlattı. Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi'den cevap gecikmedi. Ehliyet yenileme süresi uzatıldı! Eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme sürelerini uzatıldı. Peki eski tip ehliyetleri yenileme en son ne zaman? İşte ehliyet yenileme süresi! Ünlü astronottan şaşırtan açıklama: Uzaylılar aramızda olabilir Ünlü astronot Helen Sharman, akıllardaki uzaylılar gerçekten var mı sorusuna kafa karıştırıcı bir yanıt verdi ve uzaylıların aramızda olabileceğini ama görmeme ihtimalimiz olduğunu söyledi. İşte Helen Sharman'ın açıklamalarından ayrıntılar... 11 maddede Coronavirüs hakkında tüm bilmeniz gerekenler Coronavirüs nasıl bulaşıyor ve belirtileri neler? Coronavirüsün tedavisi nedir? Çin'de ortaya çıkan Coronavirüs, başta sıradan bir solunum yolu enfeksiyonu gibi görülüyor. Yeni internet komedi dizisi Kafa Doktoru, Vodafone TV'de İnternet dizileri arasında yerini alan komedi türündeki Kafa Doktoru, merdivenaltı bir psikolog öyküsü. Kafa Doktoru'nun konusu nedir diye merak ediyorsanız, işte Kafa Doktoru'nun oyuncuları, yönetmeni ve diğer ayrıntılar... Amazon hisseleri değer kaybetti, dünyanın en zengini değişti Amazon'un hisseleri geçtiğimiz günlerde yüzde 1'e yakın değer kaybetti. Bu durum Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un dünyanın en zengin insanı unvanını kaybetmesine sebep oldu. Dünyanın en zengin insanı artık Bernard Arnault. 3500 lirayı geçen telefonların taksit sayısı düştü Cep telefonu taksit sayısında yapılan yeni düzenleme yürürlüğe girdi. Buna göre cep telefonu taksit süresi 6 aydan 3 aya çekildi. Buna göre taksitle cep telefonu almak isteyenler işte cep telefonu taksit sayısı 2020 şartları. O fotoğraf her şeyi anlatıyor! 900 can kurtardı, kahraman ilan edildi! Çiftliğin önüne kadar gelen yangından yaşadığı çiftlikteki canlıları kaçırmayı başaran cesur köpek Patsy, kahraman ilan edildi. Patsy'nin kurtarmayı başardığı can sayısı 900! Babil dizisi 1. bölümüyle reytinglerde ne yaptı? Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu'nun, Mesut Akusta'nın başrollerini paylaştığı Babil dizisi StarTV ekranlarında izleyici ile buluştu. Peki, Babil'in ilk bölüm reytingleri ne oldu?
Forum