Gökhun Sungurtekin

Editör sgokhun@doganburda.com
TÜM YAZILARI
iPhone'unu kıranlara müjde! iPhone'unuzun ekranı veya kamerası çatladıysa, Apple yakında size özel bir fırsat sunabilir!
Android 6.0 hüsranı! Android 6.0 Marshmallow, aradan geçen dört aya rağmen yerinde saymaya devam ediyor! Sürpriz satın alma! İddialar doğruysa Microsoft, Android'in ve iPhone'un bu popüler uygulamasını satın alıyor!
Vodafone'dan yeni hız rekoru Vodafone Türkiye, 4 farklı bandı birleştirerek 942 mbps hıza ulaştı. Google, 5G dağıtacak! Yeni bir rapora göre Google, balonlu internet projesi Project Loon'a benzer bir projenin peşinde! iPad Pro vs. Surface Pro 4! Piyasadaki en iyi iki tableti karşı karşıya getirdik! Bakalım hangisi, hangi alanda daha iyi... microSD kart alırken... microSD kart satın alırken nelere dikkat etmeli? Class, UHS, microSDXC gibi terimler neyi anlatıyor? Snapdragon 820 vs. Apple A9! Qualcomm'un yeni işlemcisi Snapdragon 820'yi Apple'ın en son mobil işlemcisiyle kıyasladık! Vista konusunda uyarı Araştırma ve analiz firması Forrester Research, şirketleri Windows Vista konusunda uyardı. South Park bedava Gelmiş geçmiş en eğlenceli çizgi dizilerden biri olan South Park'ın tüm bölümleri artık ücretsiz.<br /> YouTube'a yine engel! Video paylaşım sitesi YouTube' erişim engellendi. Bu defa neden engellendiğini merak ediyor musunuz? Web'de Radyo Kaydı Ücretsiz bir yazılım olan RaimaRadio ile internet radyolarını dinleyebilir ve kaydedebilirsiniz. En ince MP3 çalar MP3 çalarınızı cüzdanınızda taşımak ister miydiniz? Karşınızda dünyanın en ince MP3 çaları. Ücretsiz Anti-Rootkit Kurulum gerektirmeyen ücretsiz programla, PC'nizi Hacker'ların oyuncağı Rootkit'lerden koruyun. Video: Google Earth Dünyamızın şaşırtıcı sırlarını Google Earth ile keşfetmek istiyorsanız bu videoyu mutlaka izleyin.
Forum