Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Elon Musk'ın bir dönem küçümsediği marka otomobil devi oldu CNN Tesla'nın güçlü rakibi BYD ile ilgili Elon Musk'ın bir dönem söylediği sözleri hatırlattı.
Uçaklarda yolculara yasak olan gizli alan Uçaklar pek çok kişi için ilgi çekici. Bir de uçaklarda, yolcuların bilmediği özel bölümler var. Bu bölümlerin özellikle yolcuların fark etmemesi için konumlandırılmış. İşte CNN'nin haberine göre uçaklardaki o gizli alanlar Sen Büyümeye Bak filminin konusu ne? 44 ülkede ilgi çeken Türk filmi Netflix'te 20-26 Mayıs haftası dünya genelinde en çok izlenen filmler arasında bir Türk filmi ve hatta serinin 2 filmi birden var... 23 Mayıs'ta izleyici ile buluşan Sen Büyümeye Bak, en çok izlenen İngilizce olmayan filmler listesinde 2. sırada yer aldı.
Türkiye Pazarına Girmeye Hazırlanıyor: Jaecoo 7 Testte Türkiye pazarına iddialı bir şekilde giriş yapmaya hazırlanan Çinli JAECOO'nun, JAECOO 7 modeli için Türkiye'deki ilk resmi etkinlik yapıldı. Opel Haziran 2024 kampanyasını duyurdu Haziran ayının gelmesiyle beraber kredi kampanyası açıklayan markalardan biri de Opel... İşte şirketten yapılan açıklamanın detayları Citroen Haziran ayı kampanyasını duyurdu Otomobil firmaları haziran ayının gelmesiyle beraber bu aya ilişkin kredi kampanyalarını açıklamaya başladı. Citroen'den de açıklama var. Alman dergisi Togg ile test sürüşüne çıktı Alman Auto Bild dergisinden Togg incelemesi Lexus UX 300e Türkiye'de satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri Premium otomobil üreticisi Lexus, yüzde 100 elektrikli SUV modeli UX 300e’yi Türkiye’de satışa sundu. UX 300e Lexus markasının ilk tam elektrikli modeli. Temmuz’da Türkiye’ye geliyor: Makyajlı yeni Octavia incelemede Skoda'nın en çok satan modeli Octavia makyajlandı. Dış tasarımda ve iç mekanda küçük değişikliklerin yapıldığı makyajlı Octavia, Temmuz ayında Türkiye'deki Skoda bayilerinde satılmaya başlanacak. Yeni nesil Škoda Superb ön satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri Škoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli Superb’in yeni neslini ön satışa sundu. İşte markadan araçla ilgili yapılan açıklama ve modelin satış fiyatı Yeni Nissan Juke satışa çıktı: Türkiye Fiyatı ve özellikleri Nissan Juke kısa bir süre önce yenilenen özellikleriyle Türkiye pazarında satışa çıktı... İşte aracın lansmana özel satış fiyatı ve özellikleri Türkiye'ye dönüşü gündemde olan Geely'nin 22 bin dolarlık SUV'u incelemede Bir süredir Çinli Geely'nin Türkiye pazarına geri dönebileceği konuşuluyor. Auto Show ise Geely'nin Çin'de 22 bin dolara sattığı lüks SUV'u Çin'de test etti. İşte araçla ilgili bilgiler ve yorumlar Kia'nın elektrikli Niro'su incelemede Kia'nın elektrikli Niro'su nasıl bir araç? Otomobil editörü Murat Öksüz inceliyor... İşte elektrikli Kia Niro özellikleri: Karşınızda Ferrari 12Cilindri: Eski usul asfalt canavarlarına selam çakıyor Ferrari, 365 GTB/4 Daytona'dan ilham alan Ferrari 12Cilindri modelini tanıttı. Elektrikli otomobillerin çağında saf bir V12 motor kullanan Ferrari 12 Cilindri, 9.500 rpm devirle eski usul asfalt canavarlarına selam çakıyor. İncelemede: Türkiye için özel üretilen motoruyla Mercedes-Benz E 180 Mercedes-Benz E 180 nasıl bir araç? İşte otomobil editörü Murat Öksüz'ün yorumları...
Forum