Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
İHA'ların gözünden deprem bölgesi Kahramanmaraş merkezli iki depremin yol açtığı büyük yıkım İHA'lar tarafından görüntülendi. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Aksungur İHA'nın deprem bölgesinden aldığı görüntülerin ilgili birimlere aktarıldığını söyledi.
Haluk Levent duyurdu, Ahbap kripto para ile de bağış alacak ancak dolandırıcılara dikkat! Haluk Levent, deprem yardımları kapsamında kripto para ile de bağış alınacağını, MASAK'la görüşüldüğünü duyurdu. Binance, deprem bölgesindeki kullanıcılara 100 dolarlık BNB yükleyeceğini duyurdu Binance, deprem bölgesindeki kullanıcıların hesabına 100 dolarlık BNB yükleyeceğini duyurdu.
THY ve Pegasus'tan ücretsiz uçuş açıklaması THY ve Pegasus'tan yapılan açıklamalar şöyle: 1 milyon dolar bağışladı, dünyaya Türkiye’ye çağrısı yaptı Amerika’da yaşayan iş insanı Hamdi Ulukaya, Kahramanmaraş depremlerine ilişkin uluslararası camiaya Türkiye'ye destek çağrısında bulundu. Depremin etkilediği 10 ilde OHAL ilan ediliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Anayasanın 119. maddesinin bize verdiği yetkiye dayanarak OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayan ve 3 ay sürecek OHAL kararıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız." dedi. AA duyurdu: Enkaz altındakileri arayıp dalga geçen 2 kişi adliyede! Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalanları internet üzerinden arayarak kandırdıkları belirlenen 2 şüpheli İstanbul'da gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Pegasus 8 ilden uçuş biletlerini 100 liraya sabitledi Pegasus Hava Yolları, Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'tan yapılacak aktarmasız tüm uçuşlarda bilet fiyatını 13 Şubat'a kadar 100 liraya sabitlediğini duyurdu. Enkaz altından video paylaştı, hayata tutundu... O anları anlattı Kahramanmaraş merkezli depremlere Malatya'daki evinde yakalanan 20 yaşındaki Boran Kubat, enkaz altından yaptığı sosyal medya paylaşımını görenler tarafından kurtarıldı. Hoogerbeets Kahramanmaraş depremini gerçekten bildi mi? Öncelikle bu sorunun yanıtını verelim: Hayır... Bilim insanlarına göre söylediklerinin hiçbir bilimsel temeli yok. Peki, bu deprem kahini yakıştırmaları nereden çıkıyor? Birlikte bakalım... İstanbullulara kar, buzlanma ve don uyarısı geldi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan İstanbullulara don ve buzlanma uyarısı geldi. THY, 4 ilden İstanbul'a yapılacak uçuşlarda bilet fiyatını 100 TL olarak sabitledi Türk Hava Yolları (THY), deprem bölgesindeki çalışmalara destek için Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a yapılacak tüm uçuşlarda bilet fiyatını 13 Şubat'a kadar, vergiler dahil 100 TL olarak sabitlediğini duyurdu. Kahmanmaraş merkezli depremlerde son durum açıklandı AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 316 olduğunu, enkazdan 7 bin 340 kişinin sağ çıkarıldığını bildirdi. Google ve Apple CEO'larından Türkiye mesajları Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler sonrasında Dünya’nın dört bir yanından gelen mesajlar arasında teknoloji devlerinin de mesajları bulunuyor. Apple CEO’su Tim Cook ve Google CEO’su Sundar Pichai de depremle ilgili paylaşımlarda bulundu. CNN: Yüzyılı aşkın süredir bölgeyi vuran en büyük depremlerden biri Kahramanmaraş merkezli depremler dünyada da yakından takip ediliyor. CNN haberinde, "ABD Jeoloji Araştırma Kurumu'na göre , 100 yılı aşkın süredir bölgeyi vuran en güçlü depremlerden biri" yorumunu yapıyor.
Forum