Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Çin'den böyle gelmişlerdi: JAECOO'nun Türkiye satış fiyatı açıklandı Çinli off-road SUV markası JAECOO Türkiye pazarında satışa sunuldu. Jaecoo'nun ilk modeli J7'nin Türkiye fiyatı da bugün düzenlenlenen lansmanda açıklandı.
Togg'un 2. modeli T10F'nin görüntüleri paylaşıldı, ön sipariş tarihi duyuruldu Togg, ikinci modeli T10F için mühendislik çalışmalarının başladığını duyurdu, modelin kamuflajlı görüntüleri paylaşıldı. Havuz başında patates kızartması yemek neden popüler? Bir uzmana göre sebebi var Havuz başında patates kızartması tüketmek neden bu kadar popüler? Alman teknoloji sitesi Chip.de bu ilginç sorunun yanıtı aramış ve bir uzmana göre bu durumun bazı sebepleri var.
'Instagram görüşmelerinden sonuç alınamadı' TRT Haber'in haberine göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram ile ilgili olarak yetkililerle yapılan görüşmede istenilen sonucun alınamadığını söyledi. Bakan Uraloğlu, "Bugün bir gelişme beklemiyoruz" dedi. Yusuf Dikeç Elon Musk'a sordu: Bunu İstanbul'da tartışalım mı? Yanıt geldi... Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye'nin olimpiyat tarihine geçen ve atış sırasındaki pozuyla dünyada sosyal medyayı kasıp kavuran milli sporcu Yusuf Dikeç'ten Elon Musk'a çağrı geldi... Musk'tan da yanıt var. Çin'den böyle gelmişlerdi: Fiyatı belli oluyor Çinli off-road SUV markası JAECOO, Türkiye’deki marka tanıtım etkinliğinin ardından ilk modeli olan JAECOO 7 için lansmana hazırlanıyor. Peugeot Ağustos 2024 kampanyasını duyurdu Peugeot Türkiye, Ağustos ayına ilişkin ödeme seçeneklerini duyurdu. İlk parti Çin'den yola çıktı, Avrupa'ya gidiyor Leapmotor International, C10 SUV ve T03 otomobil olmak üzere ilk Leapmotor elektrikli modellerini Çin'in Şangay kentinden Avrupa limanlarına sevk etti. İşte iki şirketten yapılan açıklamalar... DFSK ağustos ayı kampanyası ve fiyatlarını duyurdu DFSK, binek ve ticari araç modelleri için ağustos ayına özel kampanya başlattığını duyurdu. Instagram'a erişim engeli: Bakan Uraloğlu'ndan açıklama var Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirilmişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Instagram kurallara uymadığı için erişim engeli getirdik. Kurallara uyarsa erişim yasağını kaldıracağız" açıklamasını yaptı. 'Gerçek John Wick Türk'müş': Yusuf Dikeç, neden özel ekipman kullanmıyor? Dünya Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç'i konuşuyor... Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye’ye gümüş madalya getiren Yusuf Dikeç, tarzıyla adeta dünyanın gündemine oturdu. Devlere ait olduğu iddia kılıçların fotoğrafları gerçek mi? İnanılmaz büyüklükte olan ve bir dönem devlere ait olduğu iddia edilen kılıçlara ait görüntüler geçtiğimiz hafta sosyal medyada hızla yayıldı. Peki, görüntüler gerçek mi? İşte Teyit.org'un fotoğraflara ilişkin yorumları: Yeni Chery OMODA 5 PRO Türkiye’de: Yenilikler ne? Chery, yeni OMODA 5 PRO modelini Türkiye’deki kullanıcılara sundu. Trump'tan bitcoin sözü: Göreve gelirsem... Donald Trump Nashville’de yılın en büyük bitcoin konferansına katıldı. Beyaz Saray’dayken bitcoin’e çok da sıcak bakmayan Trump bu kez tam tersi mesajlar verdi. Trump, ABD'yi "gezegenin kripto başkenti ve dünyanın Bitcoin süper gücü" olmasını sağlamayı planladığını açıkladı. En yüksek hacimli sevkıyat: Türkiye'ye ulaştılar Çinli off-road SUV markası JAECOO’nun Çin’den yola çıkan JAECOO 7 araçları bu hafta Türkiye limanlarına ulaştı.
Forum