Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Citroen Türkiye, tarihindeki en yüksek aylık satışı yaptığını duyurdu Citroen Türkiye, mart ayında tarihindeki en yüksek aylık satışını yaptığını duyurdu.
18 yaşına dönmek için yılda 2 milyon dolar harcıyor: Son durumu ne? 45 yaşındaki teknoloji milyoneri Bryan Johnson, bir süredir vücudunu 18 yaşındaki haline döndürmek için yılda 2 milyon dolar harcadığı BluePrint projesiyle gündemde. Peki, şimdi ne durumda? 35 bin yıl önce Mısır'da yaşayan bir insan böyle görünüyormuş Brezilyalı uzmanlar 35.000 yıl önce yaşamış Mısırlı bir adamın yüzünü çarpıcı bir yüz rekonstrüksiyonuyla ortaya çıkarttı.
Mac bilgisayarların tamamında gizli Bitcoin belgesi saklandığı ortaya çıktı Her Mac bilgisayarı gizli bir Bitcoin belgesini saklıyor... Dosyanın son MacOS yazılımına neden eklendiği ise net değil. İçmedim dedi, kimse inanmadı... İşini, evini kaybedince gerçeği bilim ortaya çıkarttı ABD'de yaşayan eski bir öğretmenin hikayesi oldukça çarpıcı. Eski bir öğretmen zira yaşadıkları nedeniyle mesleğini de kaybetti. İşte neredeyse hayatını mahveden, evini ve işini kaybetmesine yol açan ama dünyada çok az rastlanan rahatsızlığının öyküsü... ChatGPT'yi fırsata çevirdi, 3 ayda 35 bin dolar kazandı... Yapay zeka ve ChatGPT dünya gündeminde ve tartışmaların odağında. 23 yaşındaki genç ise ChatGPT kursu ile 3 ayda 35 bin dolar kazanmış... Opel Nisan kampanyasını duyurdu Opel, nisan ayında binek ve ticari araç modellerindeki kredi kampanyasını duyurdu. Peki, Opel Nisan 2023 fiyat listesi nasıl? İşte Opel'in duyurduğu kredi kampanyasının detayları ve markanın sitesine göre Nisan 2023 Opel fiyatları Peugeot Nisan 2023 kampanyasını duyurdu Peugeot Türkiye nisan ayına ilişkin kredi kampanyasını duyurdu. Peki, Nisan 2023 itibarıyla Peugeot fiyatları nasıl? İşte Peugeot'un açıkladığı kredi seçenekleri ve markanın sitesinde yer alan fiyat listesi... Tim Cook kafasını boşaltmak için yaptığı bir numaralı şeyi açıklıyor 2.62 trilyon dolarlık değeriyle dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birini yöneten Apple CEO'su Tim Cook, kafasını rahatlatmak için yaptığı şeyi açıklıyor.... TOGG ilk sevkiyatın görüntülerini paylaştı TOGG, Twitter hesabından ilk sevkiyata ilişkin görüntüleri paylaştı. Tesla resmen Türkiye'de piyasaya çıktı... Tesla'dan açıklama Tesla, İstanbul'da Model Y konfigüratörü ve gezici mağazasını açarak Türkiye'de resmen piyasaya çıktı. Tesla'dan yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşılıyor. Tesla Model Y Türkiye satış fiyatı belli oldu: Tesla, siparişi nasıl verilecek? Türkiye pazarına giriş için uzun süredir hazırlık yapan Tesla resmen Türkiye'de ve bugün satışa çıkıyor. Tesla satışları online olarak olarak yapılacak. Şu an için satılacak tek model Model Y... Peki, Tesla Türkiye satış fiyatı tahmini ne kadar? Tesla siparişi nasıl veriliyor? İşte detaylar... Twitter'a dogecoin logosu geldi: Dikkat çeken zamanlama Elon Musk, kripto para dünyasını bir kez daha alt üst etti. Üstelik bunu yaparken, bu kez çok tartışılacak bir yöntem seçti: Twitter logosunu, Dogecoin’in maskotu olan köpekle değiştirdi. Eve Jobs iPhone 14 için fikir değiştirmiş görünüyor Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un kızı Eve Jobs, yeni iPhone 14 tanıtıldığında dalga geçen bir paylaşım yapmıştı. Eve Jobs, fikir değiştirmiş görünüyor... 'Aptal' telefonlar ABD'de yükselişte: Peki, neden? Özellikleri kısıtlı, akıllı olmayan telefonların modası belki küresel ölçekte düşüyor olabilir ama ABD'de durum farklı. 'Aptal' telefonlar giderek popülerleşiyor. Peki, neden?
Forum