Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Ömür boyu araba: 50 yıl dayanması hedefleniyor Almanya'dan bir otomobil üreticisi, 50 yıla kadar dayanacak bir otomobil üretme hedefiyle yola çıkmış durumda.
Titanik'in enkazı ilk kez tam boyutlu olarak görüntülendi Atlantik'te, 3.800 metre derinlikte bulunan Titanik'in ilk tam boyutlu dijital taraması, derin deniz haritalaması kullanılarak oluşturuldu. Bu tarama, tüm geminin benzersiz bir 3D görüntüsünü, sanki suyun altında değilmiş gibi görmemizi sağlıyor. Böylece, 1912'de batan dev gemiye tam olarak ne olduğ ChatGPT CEO'su en büyük korkusunu paylaştı ChatGPT'yi geliştiren OpenAi'nin CEO'su Samuel Harris Altman, yapay zeka robotu ChatGPT ile ilgili en büyük korkusunu paylaştı.
Jeep Renegade ve Compass e-Hybrid Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatları Jeep'in küçük SUV segmentinde yer alan ilk modeli Renegade ile Compass’ın e-Hybrid versiyonları Türkiye’de satışa sunuldu. İşte satış Renegade ile Compass e-Hybrid'in satış fiyatı ve özellikleri Nerede oy kullanacağım? e-Devlet'ten sandık ve seçmen bilgisi böyle sorgulanır Türkiye bugün sandık başına gidiyor. 'Nerede, hangi sandıkta oy kullanacağım' diye merak edenler e-devlet üzerinden oy kullanacağı yeri görebiliyor. Aynı zamanda YSK'nın sitesinden de nerede oy kullanacağını görmek mümkün. Google'da çok aranan soru: Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Türkiye bugün sandık başına gidiyor. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı, 17.00'ye kadar sürecek. İnternette ise seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı sorusu en çok arananlar arasında. Opel en yüksek nisan ayı satışına ulaştığını duyurdu Opel, geçen ay gerçekleştirdiği 6 bin 523 adetlik satış rakamıyla bugüne kadarki en yüksek nisan ayı satışına ulaştığını duyurdu. Opel'den Mayıs'ta kredi kampanyası: Peki, Opel Mayıs 2023 fiyat listesi nasıl? Opel bir süre önce Mayıs ayına ilişkin kredi kampanyasını duyurdu. Peki, Opel Mayıs 2023 fiyatları nasıl? İşte Opel'in Mayıs kampanyası ve Opel'in sitesine göre Mayıs ayı fiyat listesi Peugeot Mayıs kampanyasını duyurdu: Peki, Peugeot fiyatları ne kadar? Peugeot Türkiye, bir süre mayıs ayına ilişkin kredi kampanyasını duyurdu. Peki, Peugeot'un Mayıs 2023 fiyat listesi nasıl? İşte kredi kampanyasının detayları ve Peugeot'un sitesine göre Mayıs 2023 fiyatları Twitter, Türkiye'deki bazı içerikleri engellediğini duyurdu Twitter, erişim engellenmesine yönelik mahkeme kararları uyarınca ve Twitter'ın Türkiye’de kullanıma açık kalmasını sağlamak amacıyla, Türkiye'deki bazı içeriklerin erişimine engel getirdiğini duyurdu. YouTuber, daha fazla görüntüleme için uçağı düşürdüğünü itiraf etti ABD savcıları daha fazla izlenmek için kasıtlı olarak uçağını düşüren bir YouTuber'ın kaza mahallini temizleyerek soruşturmayı engelleme suçunu kabul edeceğini duyurdu. İzmit'te üretilecek: Hyundai, yeni i20'nin fotoğraflarını paylaştı Hyundai, yakın zamanda tasarımıyla yollara çıkacak yeni i20'nin fotoğraflarını paylaştı. THY, 10 bin yeni çalışan almayı planladığını duyurdu Türk Hava Yolları (THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını duyurdu. Twitter'da takipçi sayıları düşebilir Twitter CEO'su Elon Musk, birkaç yıldır etkin olmayan hesapların sosyal medya platformundan kaldırılacağını duyurdu. Peugeot, tarihinin en yüksek nisan ayı satışına ulaştığını duyurdu Peugeot Türkiye, tarihinin en yüksek nisan ayı satışına ulaşarak geçen ay 6 bin 309 adet satışla yüzde 6,5'lik pazar payına ulaştığını duyurdu.
Forum