Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Tayvan'da restoran menüsüne girdi ama bilim insanları uyarıyor 14 ayaklı dev bir izopod Tayvan'ın başkenti Taipei'deki bir ramen restoranının menüsüne girdi. İnsanlar hem fotoğraf çekmek hem de yemek için kuyruk oldu. Ancak uzmanlardan kasesi 48 dolar olan bu yemek için uyarı geldi.
Yeni Renault Austral 1 Haziran'da satışa çıkıyor:Fiyatı ve özellikleri Renault'tan yapılan açıklamaya göre Yeni Austral 1 Haziran’da Türkiye’de satışa çıkacak. Peki, Yeni Austral satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar... 17 yıllık bu korkutucu Youtube videosunu hatırlıyor musunuz? YouTube'un ilk viral videolarından biri platformdaki 17. yıldönümünü kutluyor... Video 2006 yılında YouTube'a yüklendiğinden bu yana 38 milyondan fazla kez izlendi ve 12,000 yorum aldı.
Otomobilde güneş gözlüğü bırakmayın: Bu olay yeni yaşandı... Yaz geliyor, güneş yüzünü göstermeye başlıyor ve doğal olarak güneş gözlükleri de raflardan iniyor. Ancak bu durum, görünüşe göre bazı tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Alarm zillerini çaldıracak bir olay İngiltere'de yaşandı. Binlerce mezuna 1000 dolar verdi ama bir şartla... Bir telekomünikasyon milyarderi Perşembe günü mezun olan binlerce öğrenciye 1000 dolar verdi. Ancak bu para için bir şartı vardı. Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülü Merve Dizdar'ın Oyuncu Merve Dizdar, 76. Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini yaptığı "Kuru Otlar Üstüne" filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Merve Dizdar, ‘Altın Palmiye’ kazanan ilk Türk kadın oyuncu oldu. İstese de Ferrari alamayacak ünlüler Ferrari için marka imajı önemli. Yani para sahibi olmak Ferrari sahibi olmaya yetmiyor. Bazı sosyal medya paylaşımları, araçta yapılan değişiklikler Ferrari için oldukça rahatsız edici. Bazı ünlülerin de bu sebepten Ferrari'nin kara listesinde olduğuna inanılıyor. İşte iddialara göre bazı isimler Tesla Cybertruck'ın iç mekan fotoğrafları ilk kez sızdı Elon Musk'ın uzun süredir beklenen Tesla Cybertruck'ının iç tasarımını gösterdiği iddia edilen fotoğraflar internette ortaya çıktı. Asiana Havayolları uçağının kapısını havadayken açtı! İşte yaşananlar Asiana Havayolları'nda bugün bir yolcu uçak yaklaşık 200 metre yukarıdayken acil çıkış kapısını açtı. Airbus A321 tipi uçak yerel saatle 12.40 sıralarında Daegu Havalimanı'na iniş yaparken yaşanan olay nedeniyle 9 kişi hastaneye kaldırıldı. Arnold Schwarzenegger Netflix'teki yeni işini tankla duyurdu Arnold Schwarzenegger'in artık yeni bir işi var ve bunu Netflix'in California'daki merkezine sahibi olduğu devasa bir askeri tankla giderek duyurdu. Etna Yanardağı harekete geçmişti: Meteorolojiden açıklama var Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İtalya'daki Etna Yanardağı'ndan kaynaklı kül bulutlarının Türkiye'yi etkilemesinin beklenmediğini duyurdu. 29 Mayıs'ta okullar tatil mi sorusu yanıt buldu Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Seçimi'nde 28 Mayıs Pazar günü ikinci tur seçimin yapılmasına karar verildiğini duyurmuştu. Bu nedenle 29 Mayıs'ta okullar tatil mi sorusu merak konusu olmuştu. Milli Eğitim Bakanı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi. Netflix'e geldi: Kurak Günler filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? Altın Portakal'da 9 ödül alan Kurak Günler filmi 19 Mayıs itibarıyla Netflix'te izleyici ile buluşmaya başladı. Peki, bol ödüllü film Kurak Günler'ini konusu ne? Oyuncuları kimler? İşte filmle ilgili detaylar... Yeni Barbar Conan serisine Yeşilçam oyuncusu ilham vermiş Yeni Barbar Conan serisinde Conan'ın yüzü için bir Yeşilçam oyuncusundan ilham alındığı iddia ediliyor... Netflix gerçek Squid Game için tarih verdi Netflix uzun süredir beklenen yarışması 'Squid Game' için tarih verdi...
Forum