Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
ASUS Türkiye, Zenbook S 14 AI PC'sini Türkiye’de ön satışa çıkardı ASUS Türkiye, sınıfındaki en ince ve en taşınabilir 14 inçlik ASUS AI PC'lerden biri olan ve performansı sofistike bir şekilde harmanlayan Zenbook S 14'ü (UX5406) Türkiye’de ön satışa çıkardı.
Hyundai Santa Fe satışa çıktı: Türkiye fiyatı ve özellikleri Hyundai ilk olarak 24 yıl önce satışa sunduğu ve yeni jenerasyonuyla tamamen yenilenen Santa Fe modelini Türkiye'de satışa sundu. İşte Hyundai Santa Fe'nin özellikleri ve Türkiye satış fiyatı.... Dünyanın en pahalı iPhone 16'sı Türkiye'de satılacak! Yeni iPhone 16'nın dünyanın neresinde hangi fiyata satıldığını araştıranlar, ilginç bir sonuçla karşılaşıyor. Çünkü dünyanın en pahalı iPhone 16'sı Türkiye'de satılıyor!
Pandemi, gençleri erken yaşlandırmış Yeni bir araştımaya göre Kovid pandemisi genç beyinleri erken yaşlandırmış olabilir. Araştırma özellikle ergenlik çağındaki kızların beyinlerinin daha hızlı yaşlandığını bulmuş. Peki bu durumun nedeni ne? İşte araştırmada tespit edilen sonuçlar... 280 sahte uygulama, kripto paralarınızı çalmak için çalışıyor Güvenlik araştırmacıları, bazı Android uygulamalarının asıl amacının kripto para hırsızlığı olduğunu ortaya çıkardı. Üstelik bu şekilde çalışan 280 hırsız uygulama tespit ettiler. TUSAŞ'tan ANKA III paylaşımı: Bir ilk oldu TUSAŞ, ANKA III'ün mühimmatlı ilk uçuşuna ilişkin görüntüleri paylaştı. Zeekr 7X resmen tanıtıldı: Fiyatıyla Tesla'ya meydan okuyor Tesla'nın çok satan Model Y'sine Çin'den dişli bir rakip daha geliyor: Zeekr 7X... Geely bünyesindeki Zeekr yeni modelini Tesla'dan daha ucuz bir fiyatla tanıttı. Yerli cep telefonu üreticisi Reeder'dan elektrikli araç açıklaması var: Modelin fotoğrafları Daha önce elektrikli araç projesini duyuran yerli cep telefonu üreticisi Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. bugün KAP'a elektrikli araç üretimi hakkında açıklama yaptı. Açıklamada eylül döneminde ön siparişlerin alınmaya başlayacağı belirtildi. İşte modelin fotoğrafları Y kuşağı ve Z kuşağı neden telefonlarını açmıyor? İngiltere'de yapılan bir araştırmada ilginç sonuçlar var. Araştırmaya göre 18 ila 34 yaş aralığındakilerin yaklaşık dörtte biri (%23) asla telefonları açmadıklarını söylüyor. Ankete katılanların yarıdan fazlası (%56) ise 'birdenbire' gelen çağrıların kötü haber anlamına geldiğini düşünüyor. Yeni Kia Sorento Türkiye'de: Satış fiyatı belli oldu Kia'nın SUV segmentindeki amiral gemisi Yeni Sorento, Türkiye yollarında yerini almaya hazırlanıyor. Modelin satış fiyatı belli oldu. Sadece 33 adet üretilecek: 'Kükreme sesi' paylaşıldı Alfa Romeo, hayranlarına yeni 33 Stradale'nin "kükreme sesini" özel bir videoyla sosyal medyada duyurdu. Instagram'a erişim engeli kalktı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Instagram'ın saat 21.30 itibari ile erişime açılacağını duyurdu. Ve Instagram tekrar açıldı. Kia Ağustos 2024 kampanyasını duyurdu Anadolu Grubu markalarından Kia, ağustos ayı kampanyasını duyurdu Lexus Ağustos 2024 kampanyası ve fiyatlarını duyurdu Lexus, yaz ayına ilişkin kampanyası hakkında açıklama yaptı. Citroen Ağustos 2024 kampanyasını duyurdu Citroen, binek ve hafif ticari araçlarında ağustosa özel finansman kampanyası duyurdu.
Forum