Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Ürpertici 'Testere' filmi fikri duş alırken ortaya çıkmış Testere serisini muhtemelen izlemiş ya da en azından duymuşsunuzdur. Özellikle serinin ilk filmi izleyenler için oldukça sarsıcı olmuştu. Filmin yönetmeni Testere filmi fikrinin nasıl ortaya çıktığını anlattı...
Tesla Model S, Nürburgring rekorunu geri aldı Porsche Taycan ile Tesla Model S arasındaki Nürburgring rekabeti devam ediyor. Tesla'nın açıklamasına göre rekor bir kez daha el değiştirdi. 1998'de yayınlanmıştı: Geleceği en iyi tahmin eden film olabilir Yıllar önce yayınlanan Truman Show'u hatırlatan Emily Maskell "Bir film hiç geleceği bu kadar doğru tahmin etmiş miydi?" diye soruyor... Peki, neden?
'Türkiye Mayıs ayında dünyada en çok Peugeot satılan 3. ülke oldu' Peugeot Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu, 'Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz satış rakamıyla Fransa ve İtalya'nın ardından dünyada en fazla Peugeot satılan ülke olmayı başardık" diyor. 2023 LGS soruları nasıldı? Doğa Koleji'nden LGS yorumları... Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının ardından pek çok öğrenci sınav sorularına ilişkin yorumları merak ediyor. 'LGS sınavı zor muydu, kolay mıydı? LGS soruları nasıldı? gibi sorular bugün internette çok arananlar arasında. 2023 LGS sorularına ilişkin Doğa Koleji'nden de yorumlar geldi. Yapay zekayla kız arkadaşının klonunu oluşturdu Bir teknoloji tutkunu, gerçek hayattaki kız arkadaşının yapay zeka versiyonunu yarattı ve “bunu siz de yapabilirsiniz” diyor. OpenAI CEO'su sonunda o filmi izledi OpenAI CEO'su Sam Altman, sonunda "Ex Machina" filmini izlediğini duyurdu. 2015 yapımı bilim kurgu filmi, kontrol edilemeyen yapay zeka destekli bir robotun hikayesini anlatıyor. Mars'tan tarihi canlı yayın: Bir ilk oldu Avrupa Uzay Ajansı, YouTube'da doğrudan Mars'tan ilk canlı görüntüleri yayınladı. Getir, n11'in tamamını satın aldı Getir kurucusu ve CEO'su Nazım Salur, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Getir'in ,n11'in diğer hisselerini de aldığını duyurdu. Yenilenen Opel Corsa böyle görünüyor Opel, 2023 sonlanmadan yenilenen Corsa'yı yollara çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni Opel Corsa Elektrik yenilenmiş bir dış görünüme ve daha fazla teknolojiyle güncellenmiş bir iç mekana sahip. Grafik gri gövde rengi de Corsa ile ilk kez sunuluyor. Bu iki kayayı bataryaya dönüştürme yolu bulundu Granit ve sabuntaşı, güneş enerjisini depolamak için düşük maliyetli ve çevre dostu bir yöntem sunabilir. Boomer, X, Y, Z kuşağı... Yaşıma göre hangi kuşaktayım? X,Y,Z kuşağı, boomerlar... Bu terimleri muhtemelen sık sık duyuyorsunuzdur. Peki, siz hangi kuşaktansınız? X, Y, Z kuşağı tarihlerde doğanları kapsıyor? Son dönemde daha çok duyulan boomer ifadesi ne anlama geliyor? Birlikte bakalım... Uzaylılar var mı? NASA neler söylüyor? Toplantıdan 6 not... Uzaylılar gerçekten var mı? Yanıtı çok merak edilen bir soru... NASA’nın ordu, akademi ve özel şirket yöneticilerinden oluşan ve UFO'ları inceleyen kurulu, çalışmalarına ilişkin 16 kişilik uzman ekiple brifing düzenledi. İşte ilk toplantıdan çıkan notlar: Elon Musk koltuğu geri aldı Tesla CEO’su Elon Musk, elektrikli otomobil üreticisinin hisselerinin Mayıs ayında yaklaşık %24 artmasının ardından yine dünyanın en zengin insanı oldu. Stephen King "Daha iyisi yok" dediği favori dizisini açıkladı Gerilim ve korku kitaplarının usta ismi Stephen King twitter'da 'daha iyisi yok' dediği diziyi paylaştı.
Forum