Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Netflix'te mükemmel sona sahip 8 dizi Netflix'in çok izlenen hit dizilerinden bazıları finalleriyle de beğeni topladı. Screen Rant'a göre Netflix'te mükemmel sonu olan 8 dizi şöyle:
Unutulan bir film yıllar sonra Netflix'te hit oldu 2013 yılında vizyona giren ve başrollerinde usta oyuncuların yer aldığı eski bir komedi filmi yıllar sonra Netflix'te çok izlenenler arasına girdi. Otomobil devi kripto para kararını duyurdu Ferrari, ABD’deki araçları için kripto parayla ödeme alacak. Planın Avrupa'ya da genişlemesi bekleniyor.
BluTV bu hafta sonu boyunca ücretsiz BluTV 15 Ekim Pazar 23.59’a kadar ücretsiz. Peki, bu hafta sonu BluTV ücretsiz olarak nasıl izleniyor? İşte açıklanan kampanyanın detayları... 'Metal zengini bir dünyaya yolculuk' başladı: Peki, ne anlama geliyor? Bir Amerikan uzay aracı Güneş Sistemindeki en sıra dışı nesnelerden birini ziyaret etmek için yola çıktı. 16 Psyche, 1852 yılında keşfedilen ilk asteroitlerden biriydi. Kayayla kaplı değil. Bunun yerine Mars ile Jüpiter arasında güneşimizin yörüngesinde dönen; metalle kaplı nadir bir astreoit. Yeni Opel Corsa Türkiye'de satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri Opel’in B segmentindeki modeli Corsa, yenilenen yüzüyle Türkiye’de satışa sunuldu. İşte yeni Opel Corsa satış fiyatı ve özellikleri Dikiz aynasının altındaki mandal ne işe yarıyor? Otomobillerde dikiz aynasının alt tarafında bulunan, öne ve arkaya eğilebilen küçük mandal ne işe yarıyor? Bu yazıda özellikle otomobil kullanmaya yeni başlayanların merak ettiği bu sorunun yanıtına bakıyoruz.... Baba'nın yönetmeni vizyona girecek yeni filme bayıldığını söylüyor Ünlü yönetmen Francis Ford Coppola, Martin Scorsese'in yeni filmi Dolunay Katilleri'ne (Killers of the Flower Moon) övgü yağdırdı. Coppola'ya göre Scorsese şu an yaşayan en büyük sinemacı. NASA uzaydan gelen 'hazineyi' ilk kez gösterdi: İçinde ne var? NASA, 100 milyon kilometre uzaklıktaki Bennu asteroidinden gelen ilk örnekleri sergiledi... Peki, Bennu astreoidinden getirilen ve 'bilimsel hazine' olarak adlandırılan örneklerler neler söylüyor? İşte ilk inceleme sonuçları 'Cep telefonumun ekranı çatladı' derdi 5 yıl içinde bitebilir Analiz firması CCS Insight'a göre, kendi kendini onarabilen ekranlara sahip akıllı telefonlar 2028 yılına kadar piyasada görünmeye başlayabilir. Titan denizaltısı enkazını ararken insan kalıntıları bulundu ABD Sahil Güvenliği salı günü yaptığı açıklamada Haziran ayında su altında iç patlama yaşayan Titan denizaltısına ait son enkaz parçalarını ve insan kalıntılarını bulduğunu duyurdu. Gladyatör'ün devam filminin neden 23 yıl geciktiği ortaya çıktı Yönetmen Ridley Scott büyük izlenme oranlarına ulaşan, destansı film Gladyatör'ün devamı olacak Gladyatör 2'nin neden yıllar boyunca çekilmediğini açıkladı. The Exorcist: Believer şimdi en büyük düşmanıyla karşı karşıya: Taylor Swift İkonik korku filmi Şeytan'ın devamı niteliğindeki Şeytan: İnançlı (The Exorcist: Believer) büyük bir rekabetle karşı karşıya: Taylor Swift THY bazı ülkelere avantajlı bilet kampanyasını duyurdu Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu duyurdu. Netflix'te şu an en iyi 15 film (Ekim) Akış devi Netflix'te dönem dönem farklı türlerden eski filmler de çok izlenebiliyor. Screen Rant ise Ekim ayı için önemli bir bölümü eski yıllarda vizyona girmiş farklı türlerden 15 iyi filmi listelemiş. İşte Screen Rant'ın 'Netflix'te şu an en iyi 15 film' diye duyurduğu liste...
Forum