Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Apple Watch, uyku apnesi tespiti için gereken onayı aldı Apple Watch 9, 10 ve Ultra 2 modellerine gelecek olan uyku apnesi tespiti için beklenen onay nihayet geldi. Artık bu Apple Watch modelleri, uyku apnesi tespitinde önemli bir rol oynayabilecek.
Türkiye Yapay Zeka Zirvesi, Yapay Zeka Çok Gerçek teması ile bu sene yedinci kez gerçekleştirilecek Yatırımların ve ilginin her geçen gün arttığı yapay zeka dünyası, hayatın her alanında yenilikler sunmaya devam ediyor. THY Avrupa'da 16 şehir için bilet kampanyası başlattığını duyurdu Türk Hava Yolları (THY) bazı Güney Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş 129 dolardan başlayan avantajlı fiyatlarla uçuş gerçekleştireceğini duyurdu.
THY açıkladı: 440 kişi kara listede Uçuş güvenliğinin öncelikleri olduğunu ifade eden Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, bu zamana kadar 440 kişinin kara listeye alındığını açıkladı. Olay çıkarıp "Benim 10 tane fabrikam var" diyen yolcuya para cezası ve kara liste İstanbul-Londra seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağında seferi öncesi kabin ekibine hakaretler eden yolcu polis tarafından uçaktan indirildi. Yapılan açıklamaya göre İdari para cezası kesilen B.G. isimli yolcu havayolu şirketi tarafından kara listeye alındı. eDeliver 5 Türkiye'de satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri SAIC bünyesindeki MAXUS Türkiye pazarında ikinci modeli eDeliver 5’i piyasaya sundu. Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği markanın açıklamasına göre elektrikli ticari araç eDeliver 5 iki farklı şasi seçeneğiyle yollara çıkıyor. İşte açıklamanın detayları ve modelin satış fiyatı: Yeni Nissan Qashqai e-Power nasıl bir araç: İncelemede Auto Show'un Youtube kanalında otomobil editörü Murat Öksüz'ün yanında E-Power sistemiyle yenilenmiş Nissan Qashqai var. İşte yorumları: Yeni Nissan Qashqai e-Power nasıl bir araç: İncelemede Auto Show'un Youtube kanalında otomobil editörü Murat Öksüz'ün yanında E-Power sistemiyle yenilenmiş Nissan Qashqai var. İşte yorumları: AGON by AOC yeni monitörlerini duyurdu Oyun monitörleri ve IT aksesuar üreticisi AGON by AOC, dört yeni monitör modelini duyurdu. Şirket böylece G4 serisini genişletmeye devam ediyor. Google DeepMind, robotlara ayakkabı bağlamayı öğretiyor Yapay zeka ve robotlar arasındaki iletişim hızla ilerliyor ama tam anlamıyla her şeyi insan gibi yapabilen robotlara ulaşmamıza hala biraz zaman var. Bunun son kanıtı ise ayakkabı bağlamak... Dünyada en çok plastik kirliliği üreten ülkeler açıklandı: Türkiye kaçıncı sırada? Binlerce yıl doğada kalan ve kirlilik yaratan plastiği dünyaya en çok hangi ülkelerin saçtığını biliyor musunuz? İşte listenin ilk on sırası ve Türkiye'nin listedeki yeri. Galaxy S25'in sızan görüntüleri, tanıdık bir tasarıma işaret ediyor Galaxy S25 serisinin standart giriş modeline ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler, tasarım açısından büyük yenilikler beklemememiz gerektiğini söylüyor. Netflix'te son hafta en çok izlenen 20 film (2-8 Eylül 2024) Netflix'te 2-8 Eylül 2024 haftası en çok izlenen filmler bir süre önce belli oldu. Netflix, dili İngilizce olan ve olmayan filmleri izlenme sayılarına göre ayrı ayrı listeliyor. İşte iki listenin en çok izlenen filmleri: Instagram'ın yapay zeka etiketleri yine değişiyor Yapay zeka tarafından oluşturulan içeriğin etiketlerini sosyal medyada göstermek bir zorunluluk ama Meta, onları artık biraz daha zor görünecek şekilde düzenleyecek. Huawei, BolPara Puanları kampanyasını duyurdu Huawei’nin yeni nesil akıllı saatlerinde yer alan HUAWEI Aktivite Halkaları ile kullanıcılar hem sağlık hedeflerine ulaşacak hem E-Shop’ta kullanılabilecek BolPara Puanları kazanma fırsatı yakalayacak.
Forum