Eren Demir

Editör erendemir@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Mazda, Türkiye'de araç satışını durdurdu: Peki, neden? Japon otomobil devi Mazda, Türkiye'deki satışlarını belirsiz bir süreliğine durdurduğunu duyurdu. Açıklamaya göre yedek parça tedariği devam edecek.
95 yaşındaki bir kardiyoloğun uzun ve mutlu yaşam için hiç vazgeçmediği 8 şey Uzun yaşam konusu son yıllarda daha çok gündemde ve Japonya da uzun ömürlü insanlarıyla dikkat çeken bir ülke. Los Angeles'li içerik üreticisi Mika Cribbs kardiyolog olan 95 yaşındaki büyükbabasını Japonya Osaka'da ziyaret etmiş ve 8 yaşam rutinini paylaşmıştı... Bir uzman Bill Gates'in başarısının ardındaki 1 numaralı sırrı anlatıyor İş dünyasına yönelik kitaplarıyla bilinen yazar Morgan Housel, Bill Gates'in başarısının ardındaki 1 numaralı becerinin hayatın pek çok alanında işe yarayacağını söylüyor ve 2 tavsiyede bulunuyor.
Balığın faydaları ne? Balığın araştırmalarla kanıtlanan 11 faydası Balık gezegendeki en faydalı besinler arasında. Havaların soğumasıyla beraber balık önerileri de peş peşe geliyor. Peki, balığın hep konuşulan faydalarından hangileri araştırmalarla destekleniyor? Birlikte bakalım... En net ağızdan doğrulandı:Sevilen seri 3. filmle dönüyor Netflix'in Patronu Scott Stuber, Sherlock Holmes'ün dedektif kız kardeşinin hikayesini devam ettirecek olan Enola Holmes 3'ün yolda olduğunu doğruladı. Renault ve Dacia'daki Kasım 2023 kampanyası duyuruldu Renault ve Dacia kasım ayına ilişkin kampanyasını duyurdu. Opel Kasım kampanyasını duyurdu Opel Türkiye'e kasım ayına ilişkin binek ve hafif ticari araçlarındaki kampanyasını duyurdu. İşte Opel'in duyurduğu kampanyanın detayları ve markanın sitesine göre Kasım 2023 fiyat listesi Türkiye'de ilk modelini satışa çıkartmıştı: Gelecek 2 araç Çinli otomobil devi BYD Türkiye'deki ilk modeli Atto 3'ü bir süre önce satışa çıkartmıştı. BYD, 2024 yılında 2 yeni modeli daha Türkiye'ye getirecek. Şu an en ucuz sıfır kilometre otomobiller hangileri? Otomotiv firmaları kampanyalarını hızlandırmış durumda. Otomotiv veri analizi şirketi Cardata ise şu an en ucuz olan sıfır kilometre otomobilleri sıraladı. İşte fiyatı 1 milyon TL altında kalan 65 model... Honda’nın Civic ve HR-V modellerindeki Kasım kampanyasını duyurdu Markadan yapılan açıklamaya göre, Honda'nın Civic Sedan modelinin hem benzinli hem ECO versiyonlarının Executive+ donanımlarında kasım ayına özel kredi kampanyası başladı. Ford Otosan yenilenen fabrikasından video paylaştı Ford Otosan'ın, inovatif ve verimli çözümlerle yeniden tasarladığı Yeniköy Fabrikası'nın açılışı dün yapılmıştı. Ford Otosan fabrikadan video paylaştı. Eleştirmen puanı düşük ama Netflix'te zirveye çıktı: Acı Reçete filminin konusu ne? Netflix'te izleyici ile buluşan Acı Reçete (Pain Hustlers), geçtiğimiz hafta Türkiye'de platformda en çok izlenen 3. film oldu. Film dünya genelinde ise en çok izlenen 10 film arasında 2. sırada yer aldı. Peki, Acı Reçete filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? İşte filmin künyesi... Cep telefonu seçmenin püf noktaları Cep telefonu seçmenin püf noktalarını anlatıyoruz... Citroen Kasım kampanyasını duyurdu: Peki, Citroen'de Kasım 2023 fiyat listesi nasıl? Citroen, kasım ayına ilişkin kredi kampanyasını duyurdu. İşte Citroen'in duyurduğu kredi kampanyasının detayları ve markanın sitesine göre modellerin Citroen modellerinde Kasım 2023 fiyat listesi Seat Kasım kampanyasını açıkladı: Peki, Seat'ta Kasım ayı fiyatları nasıl? Seat Kasım ayı kampanyasını açıkladı. Peki, Seat Ibiza, Leon gibi Seat modellerinde Kasım 2023 fiyat listesi nasıl? İşte markanın açıkladığı kampanya ve şirketin sitesinde yer alan fiyatlar...
Forum