Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Uygulamalar masum değil! Yeni araştırma, Facebook dahil pek çok Android uygulamasının ne kadar "sinsi" olduğunu ispatlıyor!
Eski Android'lere Lollipop! Bu uygulama, Android 5.0'ın çok sevilen bu yeteneklerini eski Android'lere taşıyor! Microsoft ile "sonsuza kadar" Microsoft, bu servisini kullanan kullanıcılarına "sonsuza kadar" sözünü verdi!
Chrome sekmelerini saklayın! Eğer Chrome kullanıyor ve çok fazla sekme ile çalışıyorsanız, bu eklenti tam size göre... HBR Tips İş dünyasının uzmanlarından, günlük kariyer ve iş ipuçları doğrudan iPhone'nunuza ulaşsın. Google+ gelişiyor! Ne kadar aktif kullanıcısı olduğu tartışılsa da, Google+ gelişmeye devam ediyor! Düzeltemiyor; bozuyor! Microsoft işleri düzelteceğim derken iyice bozduğu yamalarına bir yenisini daha ekledi! Sony'nin hedefinde o var! Hacker'ların kurbanı olan ve sert tehditlerle boğuşan Sony, şimdi bu internet devini tehdit ediyor! Sinyalleri kırmak çok kolay! GSM teknolojisindeki bu açık, telefon konuşmalarınızı ve mesajlarınızı hacker'lara "teslim ediyor!" 2014 hayali suya düştü! Bu yıl içerisinde çıkması beklenen iddialı telefonun 2014 hayalleri yalan oldu. Şimdi sıra 2015'te! Microsoft da yapıyor! Sony, Samsung ve Facebook'tan sonra, Microsoft da, yeni cihazı için düğmeye bastı! Korsana "tanıdık" çözüm! Korsanla mücadele için ABD'de ortaya atılan teklif, aslında Türk kullanıcılar için hiç yabancı değil Olay filme dev destek! Hacker tehdidi sonrasında yayını iptal edilen Interview filmini yayınlayacak dev bir gönüllü var! Artık Windows'ta hiç yok! Windows Phone'da resmi uygulaması bulunmayan popüler hizmet, üçüncü parti uygulamaları da sildi! "Önemli olmasa istemezdik!" Firefox, kullanıcılardan bağış istemek için seçtiği yöntemle herkesi şaşırttı!
Forum