Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Sony, BlackBerry'ye sarıldı! Geçmişi mumla arasalar da, BlackBerry cepler halen hayat kurtarıcı olabiliyor. Sony'de olduğu gibi!
Animation Messenger iPhone'nunuzla animasyonlu GIF'ler yaparak arkadaşlarınızı etkilemek ister miydiniz? Panik Butonu Panik durumlarında yardım isteyeceğiniz yakınlarınıza tek bir tuşla ulaşabilirsiniz.
Her şey kökten değişiyor! Bu cep telefonu devi, logosundan felsefesine kadar hemen her şeyi değiştiriyor! Lizard Squad'a ilk darbe! Hacker grubu Lizard Squad'ın peşine düşen polis, ilk tutuklamayı gerçekleştirdi. İşte yaşananlar... Windows açığını Google buldu! Windows 8.1'de, aylardır yamanmayan önemli bir açık bulundu; hem de Google tarafından! Parayı verene hacker hizmeti! Xbox Live ve PlayStation Network'ü çökerten hacker grubu, artık parayı bastıranın hizmetinde olacak! Whitagram Instagram'da fotoğraflarınızı kırpmadan yayınlayabilmek için bu küçük uygulamaya ihtiyacınız olacak. Afterlight iPhone'nunuz ile çektiğiniz fotoğrafları hızla düzenlemek ve yayınlamak için... Timehop Timehop uygulaması ile geçen yıl bugün veya ondan önceki yıl bugün ne yaptığınızı bulun. Skype'a çok sert rakip! Skype görüşmelerinizin izlendiğini mi düşünüyorsunuz? Öyleyse bu yeni alternatif sizi sevindirecek! Ur/Web için hazır mısınız? HTML ASP, PHP, JavaScript vs... Bunların hepsini çöpe atma zamanı geliyor! HTC'nin 2015 planları! HTC'nin 2015 planlarında, One M9 gibi üst düzey ve pahalı bir telefondan çok daha fazlası var! Touch ID'ye yeni yetenek! iPhone 5S ile hayatımıza giren Touch ID, bu yeni patentle çok farklı bir yeteneğe daha kavuşacak! Applets 2 iPhone kullanıcıları için hayati öneme sahip uygulamaların hepsi bir paketin içinde
Forum