Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Samsung'un derdi anlaşıldı! Samsung'un yıllardır neden yeni bir telefon tasarımına geçemediği, bu açıklama ile ortaya çıktı!
PocketCloud Remote Desktop iPhone ve iPad'inizi uzaktan PC'nize veya MAC'ınıza bağlamak için bu alternatif de var. Xperia'nın yolu karanlık! Sony'nin en tepesinden gelen açıklama, şirketin telefon işini terk edeceği iddiasını güçlendirdi!
"Ücretli YouTube"a az kaldı! YouTube'un uzun süredir beklenen yeni servisi, görünüşe göre çok da uzağımızda değil! Cebiniz gerçekten kapandı mı? Siz Android'li cebinizi kapattığınızı sanırken, o aslında kapanmamış olabilir. Daha da kötüsü... PC devine büyük tepki! PC devinin, PC'lerine adware yazılım eklediği ortaya çıktı, işler karıştı! İşte o dev ve yaşananlar. Sert açıklamaya sert cevap! Apple efsane ismi Jonathan Ive'ın durup dururken bu cep devine sataşması, yeni bir kavgayı doğurdu! Daha hızlı internet geliyor! 16 yıl sonra ilk defa revizyona gidiliyor; HTTP/2 devrimi resmi olarak başlıyor! Windows 10'da "o" olmayacak! Windows Phone 8 ile hayatımıza giren bu özellik, Windows 10 ile birlikte tarih oluyor! Morfo Arkadaşlarınızın yüz fotoğraflarını 3D modellere dönüştürüp pozlandırmak ister misiniz? Windows XP'ye zam geldi! Yaklaşık 14 yıl önce piyasaya sürülen, Microsoft'un bir türlü öldüremediği Windows XP'ye ciddi zam! DisplayPort 1.4a hazır! Görüntü aktarmak için kullanılan DisplayPort arayüzü için 1.4a güncellemesi resmen yayınlandı! Şimdi de sabit diske sızdılar Sabit diskinizin firmware yazılımında, aslında bir casus yazılım gizlenmiş olabilir! Wi-Fi şifrenizi mi unuttunuz? Wi-Fi şifresini unutan Windows 8 kullanıcıları... Bu basit yöntemle şifreyi öğrenmeniz mümkün! Apple'da büyük değişim! Kazandığı parayı nereye harcayacağını bilemeyen Apple, şimdi de büyük bir değişimin peşinde!
Forum