Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Her yere bulaşmışlar! Google'ın araştırması, kullanıcılarının yüzde 5'inin PC'sinde bu tehlikenin var olduğunu söylüyor!
Android ve iOS'a da geldi! Microsoft'un mucizeler yaratan Windows Phone uygulaması, sonunda Android ve iOS'a da açıldı! Chrome'a Android dopingi! Google, 1.3 milyon Android uygulamasının Chrome altında çalışmasını sağlayacak adımı attı!
Samsung Browser geliyor! Samsung, tüm platformlarda çalışacak, kendine ait özel bir tarayıcı için düğmeye bastı! Windows 10'da o olmayacak Windows 10'un güç yönetimi bölümünde, artık bu seçenek olmayacak! Ucuz PC'ye Braswell dopingi! Intel'in yeni giriş seviyesi Braswell işlemcileri, ucu bilgisayarların önünü açıyor! Yeni müzik formatı: Stem Dijital müzik, belki de MP3'ten beri gördüğümüz en önemli yenilik ile karşı karşıya! Facebook'tan Scrapbook! Facebook hesabını bebeğinin fotoğraflarıyla dolduran arkadaşlarınız varsa, bu haber onlar için! Android'i ver, iPhone'u al! Apple, eskisini getirip yeni iPhone almamızı sağlayan programına rakip markaları da dahil ediyor! Hastane Ara Acil ihtiyacınız olduğunda en yakınınızdaki hastaneyi bulmak hayati önem taşır. Yeni iPhone'a farklı ekran! Apple'ın aldığı yeni ekran patenti, daha da ince iPhone'ların yolunu açıyor! Galaxy S6'ya tema dopingi! Samsung, Galaxy S6 için detaylı bir tema düzenleme aracı sunmaya hazırlanıyor! Galaxy S6 Edge planı! Samsung, Galaxy Note Edge'de yaptığı hatayı, Galaxy S6 Edge için yapmayacak! En zamansız güncelleme! Bir Windows güncellemesi, herhalde bundan daha kötü bir zamanda ortaya çıkamazdı! Museums of Turkey Türkiye müzeleri hakkında bilgi almak ve gezeceğiniz müzeleri seçmek için yararlı bir uygulama
Forum