Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Piyasanın en iyi 10 Android telefonu Yeni bir Android telefon almaya mı karar verdiniz? İşte piyasada bulabileceğiniz en iyi 10 model!
Nokia macerası zarar yazıyor! Microsoft, Nokia telefonlarının satışından büyük bir zarar açıklamaya hazırlanıyor! Messenger'dan yeni sürpriz! Facebook, uzun zamandır bekleneni nihayet yaptı: İşte Messenger'ın yeni yeteneği!
Yeni Windows XP krizi! Dünya'yı korkutmaya devam eden büyük felakette, şimdi de Windows XP krizi yaşanıyor! Sabit diskler kan ağlıyor! Mekanik sabit disklerin bugün geldiği nokta, üreticileri kara kara düşündürüyor! Cep devinden kritik hamle! Zor günler geçiren cep devi, bu hamlesiyle Apple ve Google'ı en zayıf noktasından vuruyor! Ne parmak izi, ne göz tanıma! Parmak izi ya da göz tanıma sistemlerini unutun. Çok yakında telefonunuz, kulağınızı tanıyabilir! Skandalın bilgisayarı! Son yılların en büyük skandalından geriye kalan parçalanmış bilgisayar, şimdi müzelik oldu! Yandex.Disk Dosyalarınızı bulut üzerinde saklamak için Yandex'in bulut servisini kullanmak isterseniz... Bütün para cezaya gitti! Qualcomm'un zar zor kazandığı milyar doların neredeyse tamamı, bu ağır ceza ile buhar olup uçtu! ...Ve Windows 10 göründü! Windows 10'un teknik ön izleme sürümünü kullanan Lumia'lar, istatistiklere girmeye başladı! Apple efsanesi geri dönüyor! Apple, bir döneme damga vuran eski göz ağrısını tekrar sahneye çıkartmaya hazırlanıyor! Root'lu telefonda çalışmıyor! Eğer Galaxy S6'yı root'larsanız, bu uygulamanın çalışmadığına emin olabilirsiniz... Merak edilen pil ortaya çıktı iFixit ekibi, hiç vakit kaybetmedi ve Apple Watch'ı da parça parça etti! Psykopaint iPad üzerinde etkileyici çizimler yapmak isteyenler için kullanışlı bir uygulama.
Forum