Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Galaxy S6'da kamera bilmecesi Tüm Galaxy 6'larda aynı kamerayı bulmayı beklersiniz; değil mi? O zaman sürprize hazır olun!
Apple'ın da Bot'u varmış! Apple'ın henüz kendi arama motoru yok. Ama görünüşe göre, çok yakında olabilir... 33 yıllık problem çözüldü! Efsanevi oyun PC'si ZX Spectrum'un kullanım kılavuzundaki "bilmece" nihayet çözüldü!
İşte LG'nin Windows'lu cebi! LG'nin Windows işletim sistemiyle gelecek yeni telefonu Lancet hakkındaki detaylar netleşti! Android M geliyor! Google, Android 6.0'ın ilk sinyallerini, Android M ile vermeye başladı! Yakalandığını anlayan virüs! Yeni bir virüs, antivürüs yazılımlarına yakalanacağını anlayınca adeta "intihar ediyor!" Kendi kapandı, hayaleti geldi Baskılara dayanamayıp kapanan popüler internet hizmetinin "hayaleti" ortaya çıktı! Microsoft'tan Android takibi! Microsoft, Windows telefonlara sızabilecek virüsleri takip etmek için, yine Android'e güveniyor! Twitter çabuk pes etti! Twitter'ın eski DOS oyunları tutkunlarını sevindiren yeniliğinin ömrü, çok kısa oldu! Apple Watch'ta ilginç keşif! Apple'ın, bilek kayışı altına sakladığı gizli girişin hiç bilinmeyen bir yeteneği ortaya çıktı! Cortana'nın yanına Cortono! Microsoft'un "seksi" sanal asistanı Cortana artık yalnız değil; yanına "Cortono" geliyor! Skyscanner - Tüm Uçuşlar Dünyadaki tüm uçuşlar içinde ucuz bilet araması yapan bir uygulama Facebook'tan sürpriz yenilik! Facebook, gizlilik ve mahremiyet tartışmalarının arasında, sürpriz bir yeniliğe imza attı! PicsArt - Fotoğraf Stüdyosu PicsArt mobil dünyada efsane haline dönüşen bir fotoğraf düzenleme uygulaması Apple Watch'un maliyeti... Apple'ın en ucuz modelini 350 dolara sattığı akıllı saatinin maliyeti, bakın ne kadarmış...
Forum