Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Bir bedava müjdesi daha! Microsoft'un Windows 10'u bedava vereceği sürümlerin arasına, şimdi sürpriz bir sürüm daha eklendi!
Street View'a Lego damgası! Her gün dolaştığınız sokaklar Lego'lardan yapılmış olsaydı nasıl görünürdü? Cevap, bu sitede gizli! En çirkin 10 telefon! İnsanlık tarihinin gördüğü ve gördüğüne pişman olduğu en çirkin tasarıma sahip 10 telefon!
Gelmiş geçmiş en çirkin 10 telefon! Tasarım harikası diye piyasaya sürüldüler; "en çirkinler" listesine konu olmaktan öteye geçemediler! Galaxy Tab S2 bu mu? Samsung beklenen yeni tableti Galaxy Tab S2'nin detayları ve görüntüsü ortaya çıktı! Artık tamamen ücretsiz! iPhone'un belki de en ilginç müzik dinleme uygulaması, artık tamamen bedava! Bu CHIP, sadece 9 dolar! Sadece 9 dolara minik bir PC: Karşınızda CHIP! Ve hayır; bizimle hiç bir ilgisi yok! Ona Lollipop yok! Tüm gözler Android 6.0'a çevrilmişken, Samsung cihaz sahipleri halen Lollipop bilmecesi yaşıyor! iPhone'lar yasaklanacak mı? Önemli Avrupa ülkelerinde Apple'a karşı açılan dava, iPhone satışının yasaklanmasına kadar gidebilir Ticket Türkiye Yemek fişi/kartı olarak çalışanların hayatında önemli yer tutan Ticket'ın mobil uygulaması Unutulmayacak 10 bilgisayar! Kimisi eski, kimisi yeni 10 bilgisayar... Ortak noktaları ise, asla unutulmayacak olmaları! Windows 10 ile o da bitecek! Microsoft, uzun yıllardır devam ettiği bir uygulamaya daha, Windows 10 ile son verecek! Özel bir Chrome eklentisi! Chrome için geliştirilen bu eklenti, bazılarınızın internet keyfini kat kat artıracak! Parqr Spor yaparken aktivitelerinizi ölçmek ve sosyal medyada paylaşmak hatta başkalarıyla kapışmak için. Galaxy Note 5'ten ilk sızıntı Samsung'un Note serisinin yeni üyeleri Galaxy Note 5 ve Note Edge'den ilk sızıntılar gelmeye başladı
Forum