Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Wi-Fi performansınızı artırın Evinizdeki kablosuz ağınızın hızını ve kapsama alanını, bu basit yöntemlerle artırmanız mümkün!
Wi-Fi performansını artırmak için 10 yöntem Evinizdeki kablosuz ağınızın hızını ve kapsama alanını, bu basit yöntemlerle artırmanız mümkün! O bir tablet değil, PC! Tablete benziyor ama o aslında, gerçek bir masaüstü PC! Karşınızda Pipo X8...
Vazgeçemeyeceğimiz 10 yetenek Son dönemde ortaya çıkan ve bir kez kullanılınca vazgeçilemeyen 10 akıllı telefon özelliği... 10 vazgeçilmez akıllı telefon yeteneği Son dönemde ortaya çıkan ve bir kez kullanılınca vazgeçilemeyen 10 akıllı telefon özelliği... Android sorunlarına çözümler! Android kullanıcılarının sık karşılaştığı küçük sorunların çözümü, aslında çok basit olabilir! Sık karşılaşılan Android sorunları ve çözümleri Android kullanıcılarının sık karşılaştığı küçük sorunların çözümü, aslında çok basit olabilir! Hepsinin gözü orada! Telefon devlerinin yeni hedefi, daha önce görmezden geldikleri bu bölgeye doğru kayıyor! Chrome'un 3 farklı yeteneği Google'ın web tarayıcısı Chrome'u sadece web'de sörf için değil, bu işler için de kullanabilirsiniz! Alıştığımız iPad'i unutun! Apple, iPad'i kullanma alışkanlığını kökten değiştirecek önemli yeniliklerin peşinde... Nexus savaşları başladı Google'ın yeni Nexus'unu üretmek isteyen Çinli devler, birbirlerine savaş açtı! Zamanınızı çalan hangisi? Android telefonunuzda en çok hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Bu uygulama, cevabı veriyor! PC devi satılıyor mu? PC devi, Lenovo ile satış pazarlıkları yaptıkları iddiasına ilk kez cevap verdi! Pirate Bay'e büyük darbe! Torrent devi Pirate Bay, bugüne dek aldığı en büyük darbelerden birini, kendi evi İsveç'te aldı! Hastane Ara Acil ihtiyacınız olduğunda en yakınınızdaki hastaneyi bulmak hayati önem taşır.
Forum