Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Titanic'ten bir sır daha! 70 yıldır insanların aklını meşgul eden bu sır, modern teknoloji ile daha da büyük sır haline geldi!
Megapiksel de neymiş? Microsoft'un özel bir sitede yayınladığı bu fotoğraf, boyutuyla görenleri kendine hayran bırakıyor! iPhone 6 için yeni planlar! iPhone'larda yoğun olarak bu maddeyi kullanan Apple, iPhone 6 için çok daha fazlasını istiyor!
Galaxy S5'in süper köşeleri! Samsung'un yeni telefonlarında kullanacağı arayüzle birlikte herkesi şaşırtacak bir yenilik geliyor! Intel'den sürpriz adım! Intel, şirketin önemli bir departmanını resmi olarak sattı! İşte o departman ve yeni sahibi... Chrome'a "OK Google!" Google, yakında, Chrome tarayıcısında bu yeni aracı kullanmaya başlayacak gibi... "Süper" bir GTA 5 geliyor! GTA 5 konusunda şimdiye dek konsol oyuncularını kıskanan PC oyuncuları için kıskandırma vakti yakın! Intel'den iki "özel" cihaz! Intel, özel olarak tasarlanan yeni tablet ve laptop'unu resmi olarak tanıttı! Ağınızda bir yabancı mı var? Kablosuz ağınıza komşunuz mu dadandı? Öyleyse bu uygulamayı mutlaka deneyin... PC'ye giriyor; cebi vuruyor! Bu yeni zararlı önce PC'nize giriyor; sonra Android'li cihazınızı vuruyor. Nasıl mı? Facebook'u bile tehdit ediyor Google+ Facebook'u zorlar mı derken; Facebook'a asıl tehdit, hiç beklemediği yerden geldi... Cebinizde "zombi" olabilir! Cebinizde masum masum duran telefonunuzun, dikkat etmezseniz neye dönüşeceğini biliyor musunuz? Chrome'da büyük hata! Chrome'da ortaya çıkan bu gerip sorun; rakiplerinin diline sakız olacak kadar ciddi... Bill Gates'ten kehanetler! Microsoft'un emekli patronu Bill Gates, yakın gelecekte bizleri nelerin beklediğini böyle anlattı... S5'te "o tuş" olmayacak! Samsung'un Galaxy S serisi ve diğer tüm Galaxy ceplerinde kullandığı tuş, Galaxy S5 ile tarih oluyor
Forum