Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Microsoft'a Android "sızdı!" Microsoft'un resmi bir Twitter hesabının Android üzerinden güncellenmesi, dalga konusu oldu!
PC dağıtan web sitesi! Bu web sitesi, siteye giremeyen müşterilerine, yeni bir PC satın alıp hediye ediyor! iPhone 6, bu patentte gizli! Apple'ın yeni iPhone'u için aldığı son patent, iPhone 6 hakkında önemli iddiaları doğruluyor!
Candy Crush isyanı! Apple'ın uygulama marketi App Store'da büyük bir protesto yaşanıyor. Nedeni ise... Tabletlere bir şeyler oluyor! Tablet bilgisayarlar halen çok satıyor. Ama işin içinde can sıkıcı bir de detay var! Galaxy S5 netleşiyor! Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5'in ekranı hakkında bir önemli detay daha internete sızdı! Icon Skins Free iOS cihazınızdaki ikonları kendi keyfinize göre yeniden düzenlemek istemez misiniz? Ahırdan çıkan Porsche! Otomotiv devi Porsche'nin ilk modeli, tam 111 yıl sonra, eski bir ahırda ortaya çıktı! O da "yanlışlıkla" göründü! HTC'nin sitesinde "yanlışlıkla" yayınlanan sayfa, merakla beklenen bir cebi daha gözler önüne serdi! Bu gidişle isim kalmayacak! Microsoft'a bir isim şoku daha! Popüler hizmetin yeni ismi de hedef tahtasına çıkmaktan kurtulamadı! Nokia X'ten şaşırtan haberler Nokia'nın giriş seviyesi olacağı konuşulan Android'li cebi, o kadar da giriş seviyesi olmayabilir! DergiBurada Doğan Burda Dergi bünyesinde bulunan onlarca dergiyi "DergiBurada" uygulamasında bulabilirsiniz. iPad aslında "onun" mu? iPad dendiğinde tabii ki akla Apple geliyor. Ama bu ismi ilk kullanan, meğer Apple değilmiş... Angry Birds'e hacker şoku! Daha düne kadar herkes onlardan övgüyle bahsediyordu ama bir skandal, her şeyi böyle yerle bir etti! iPhone 5S, interneti "emiyor" Akıllı telefonlar arasında en çok veri kullananlar listesinde Apple adeta "çadır kurdu!"
Forum