Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Üç dev isim bir arada! Bill Gates, Steve Ballmer ve yeni CEO Nadella bir araya geldi; ortaya bu ilginç görüntüler çıktı...
iPhone 6'dan yeni kehanetler! Merakla beklenen iPhone 6 hakkında heyecan verici bir iddia daha geldi... Bill Gates geri döndü! Microsoft'un yeni CEO'sunun açıklanması ile birlikte, Gates efsanesi de şirkete geri döndü!
Cooliris Sosyal ağlardaki tüm fotoğraflarınıza tek bir uygulamadan müdahale etmek hayal değil Apple işlemciyi çaldı mı? Apple, iPhone 5S'e hayat veren A7 işlemcisini "çalmış olmakla" suçlanıyor! Hairstyle Magic Mirror Saç stilinizi değiştirmek istiyorsanız öncelikle bu uygulamaya ihtiyacınız olabilir Sanki biraz benziyor ama... Kendi işletim sistemini oluşturmaya karar veren Kuzey Kore, Apple'dan biraz esinlenmiş gibi... Apple neyin peşinde? Apple'ın iWatch'ı inatla tanıtmamasının altında, bu devrimsel teknolojiler mi yatıyor? Kabloların yolculuğu! Dünyayı birbirine bağlayan internet kabloları, deniz ve okyanusların altından işte böyle geçiyor! Android cebinize parmak izi! Android cebinize siz de parmak izi sensörü ekleyebilirsiniz. Ama bu sensör, biraz "çakma" bir sensör Özel bir IE 11 geliyor! Microsoft, IE8'den bir türlü vazgeçemeyen bu kullanıcı grubuna özel bir IE 11 geliştiriyor! Facebook değişiyor! Zuckerberg'in açıklamaları, Facebook'un yakın gelecekte yaşayacağı büyük değişimleri ortaya çıkardı! Antivirüs devinden şok karar! Antivirüs devi, tek bir uyarı bile yapmadan, bu önemli servisinin kepenklerini apar topar indirdi! Hepsiburada Mağazada alışveriş yaparken aynı ürünün Hepsiburada.com'daki fiyatını görmek istemez misiniz? Çin'in robotu kayboldu! Çin'in Ay'a gönderdiği keşif robotu Jade Rabbit, sırra kadem bastı! Peki ama nerede bu robot?
Forum