Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Chrome'un kulakları açıldı! Chrome, yayınlanan son beta sürümü ile, uzun süredir beklenen bir özelliğin müjdesini veriyor!
Windows 7'yi, 8'e taşıyın! Windows 8 kullanıyorsunuz ama Windows 7'yi özlüyorsunuz... O zaman bu uygulama sizin için! NASA Space Weather Hava durumunu tahmin etmek için sadece gökyüzü yetmez, uzaya da bakmak lazım.
Mars'ta yaşamak harammış! Mars'ta yaşamanın Müslümanlara haram olduğuna dair fetva verildi! Peki ama neden? "Havadan gelen virüs!" Siz masum masum internette dolaşırken, bu virüs, havadan gelip bilgisayarınıza bulaşabiliyor! Google, o iddiayı reddetti! Son günlerde çok sık dile getirilen şok iddia, Google tarafından resmi olarak yalanlandı! Beklenen Launcher geldi! Google'ın sadece Nexus 5'e özel geliştirdiği Android Launcher'ı, artık Google Play'de! Find My Car Yabancı bir mühitte park ettiğinizde otomobilinizi hangi sokağa park ettiğinizi unutabilirsiniz. Asla gerçek olmayacak cihaz! Motorola'nın, Lenovo'ya satılmadan önce Google için işte bu cihazı ürettiği ortaya çıktı! İlk servis paketi geldi! Microsoft, uzun zamandır beklenen ilk servis paketini, yani Service Pack 1'i yayınladı! Çok acayip bir tablet! Japon devi, MWC 2014'te, ekrandaki görüntüyü hissetmeye imkan veren tabletini tanıttı! AMD'den dev Android hamlesi! AMD, Windows'u ve Android'i PC üzerinde aynı anda çalıştırmak için dev bir adım attı! iMovie iOS cihazınızda çektiğiniz videoların üzerinde düzenleme yapmanızı sağlayan harika bir uygulama Operatörler çok kızacak! Facebook, telefon operatörlerini çok kızdıracak. İşte satın aldığı WhatsApp ile ilgili yeni planı! Yandex, çomak soktu! Google'ın en dişli rakibi Yandex, ücretli Android uygulamalarına bedava alternatifler sunuyor!
Forum