Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Android'e VPN şoku! İnternet kullanıcılarının can simidi gözüyle baktığı VPN teknolojisi, şimdi Android'i tehdit ediyor!
Dünyanın en iyi telefonu! Dünyanın en iyi telefonununa, 500 dolardan ucuza sahip olmak... Rüya gibi ama gerçek olabilir! Windows XP meydan okuyor! Kısa süre sonra fişi çekilecek de olsa, kullanıcıların Windows XP'yi terk etmeye niyeti yok!
Speedy Downloader Download işlemlerini yönetmek ve hızlandırmak için bu minik uygulamaya ihtiyacınız olacak Lumia 630 ortaya çıkıyor! Windows Phone 8.1'le gelen ilk Lumia olması beklenen Lumia 630'un detayları ortaya çıkıyor! IE 11'in önlenemez yükselişi! Microsoft'un son tarayıcısı Internet Explorer 11, beklenenden çok daha hızlı çıktı! 64-Bit Android geliyor! Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 64-Bit sürümü, çok yakında mobil dünyayı değiştirebilir! Desktop Connect PC'ye veya MAC'e iOS cihazınız üzerinden ulaşmak için bu uygulamaya ihtiyacınız olaca HTC, kesin kararını verdi! HTC'nin, artık yılan hikayesine dönen Windows Phone bilmecesi, nihayet kesin olarak çözüldü! Chrome, bu yeniliği erteledi! Google, Chrome'un gelecek sürümünde yer alacağı düşünülen yeniliği, "şimdilik" erteledi! Windows'lu Samsung geliyor! Widnwos Phone'lu Samsung bombasının adı bile belli oldu! İşte o telefon ve ortaya çıkan isim... Dev sitede bir şeyler oluyor! Fransızların gururu, YouTube'un en büyük rakibi Dailymotion'da bir şeyler oluyor! Chrome, zamanı da ölçüyor! Gün içinde hangi sitede ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Bu Chrome eklentisi ile öğrenmeniz mümkün! iVize Sık sık yurt dışına seyahat edenlerin çok işine yarayacak, vizeler için bilgilendirici bir uygulama Windows 8, "açık farkı" attı! Windows 8, Windows 7 ve XP'den daha fazla açıkla boğuşuyor. Ama suçlu, Windows'un kendisi değil!
Forum