Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Bu iki yazılıma dikkat! Eğer bu iki yazılımı PC'ye kurmazsanız, zararlıların yüzde 75'inden kurtulacağınızı biliyor musunuz?
Gates "hayır" demiş; ama... Microsoft Nokia'yı satın alırken, Bill Gates'in bu işe "hayır" dediği ortaya çıktı. Ama sonra... Calc XT Gelişmiş özelliklere sahip ve zekice tasarlanmış bu hesap makinesi mutlaka işinize yarayacak.
Facebook "ordu" kuruyor! Facebook, internetin yayılması için gerçek bir ordu kurmaya hazırlanıyor! Yeni Windows 8.1 hazır gibi! Windows 8.1'in kaderini değiştirecek dev "bahar güncellemesinden" çok iyi haberler var! Firefox'ta eklenti depremi! Mozilla, Firefox'u Firefox yapan eklentiler konusunda her geçen gün biraz daha sertleşiyor! Vision Test Gözünüzdeki sorunları tespit etmek için iOS cihazınızda bu uygulamadan yardım alabilirsiniz. Roldü, gerçeğe doğru gidiyor! Sinemada Steve Jobs rolünü oynayan Ashton Kutcher, yavaş yavaş Steve Jobs olma yolunda ilerliyor! iOS 7.1 çok yakınımızda! iOS 7'yi iyileştirmek için hazırlanan 7.1 güncellemesinin işte bu tarihte çıkması bekleniyor! HTC One 2 el yakabilir! HTC'nin büyük iddiayla piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni One modelinin fiyatı, biraz fazla olabilir Kabloların arasında yaşamak! 19. Yüzyıl'ın New York'undaki telefon kablolarını gördüğünüzde, teknolojiden korkacaksınız! iPhone 6'ya müthiş özellik! Apple, iPhone 6'da devrimsel bir yenilik yaparak bu yepyeni teknolojiyi kullanabilir! Nokia'dan bir sürpriz daha! Nokia, Windows phone 8.1 için sıkı hazırlanıyor. İşte iddialara konu olan bir 8.1 Nokia modeli daha! Türkçe Yazım Kılavuzu Düzgün bir Türkçe ile yazmak, iş hayatında veya okulda size büyük avantaj sağlayacaktır. Microsoft'ta deprem! Microsoft, son dönemlerde yaşadağı en sert depremle karşı karşıya! İşte şok gelişmeler...
Forum