Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
1 günde yerle bir oldular! Tüm büyük tarayıcılar, Flash Player ve hatta Windows'un kendisi... Bu haber hepsini utandıracak!
Bu telefonlar kavga çıkartır! iPhone ve benzeri cepleri normalden 200 dolar pahalıya satan şirket, bakın karşılığında ne veriyor! iHandy Carpenter Evde küçük tamirat işleri yaparken marangoz aletlerine ihtiyacınız olduğunda iPhone'nunuza koşun.
Yeni Galaxy Zoom yola çıktı! S4 ile birlikte piyasaya çıktığında herkesi şaşırtan Galaxy Zoom, yenilenmiş modeliyle geri dönüyor! Android'li Nokia fırtına gibi Nokia'nın düşük fiyatlı Android telefonu Nokia X, daha piyasaya çıkmadan ortalığı "salladı!" İşte en iyi oyunlar! Son 12 ayın en iyi oyunlarına verilen "Oyun Oscarları", dev ödül töreninde sahiplerini buldu! Yılların hayali gerçek oluyor Yıllardır dedikodusu yapılan ama bir türlü gerçek olmayan cep, sonunda geliyor. Hem de sudan ucuza! Samsung'un yeni "icatları!" Samsung, akıllı telefonlarına ilginç özellikler katan 3 yeni aksesuar ile herkesi şaşırttı! Scanner Pro by Readdle iPhone'u yetenekli bir scanner'a dönüştüren bu uygulama pek çok detayı da otomatikleştiriyor. O da su geçirmez oluyor! Sony ve Samsung'dan sonra, bir cep devi daha, yeni amiral gemisini su geçirmez yapıyor! Yeni patronun hedefi büyük! Yeni CEO Satya Nadella, Microsoft'taki hedefini anlatırken hiç de mütevazi davranmıyor! Yeni HTC One nasıl olacak? HTC'nin Yeni HTC One'ının çıkış tarihi yaklaşıyor. Peki özellikleri hakkında ne biliyoruz? 64-bit savaşı başlıyor! Windows'un 64-bit sürümüne iyice alıştık. Şimdi 64-bit savaşı, bambaşka bir cephede başlıyor! Focus+ Çalışmak için biraz odaklanmaya ihtiyacınız olduğunuzda iPhone'nunuz yardımınıza koşacak. Aşk uzmanı Facebook! Facebook, kimin kime aşık olduğunu, ilişkinin ne zaman başlayacağını anlayabiliyor-muş!
Forum