Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
HTC One'a Windows sürprizi! HTC'nin Android'li son amiral gemisi One M8 için, şimdi de Windows Phone 8.1 sürprizi geldi!
YouTube'a kancayı attılar! İnternet devi, YouTube'a karşı kendi video sitesini açıyor. Bunun için yaptığı ilk iş ise... Biri onları durdursun! Apple ve Samsung bir kez daha mahkeme kapısına gidiyor! Bu seferki kavganın nedeni ise...
Eski cep geri dönüyor! İşleri bir türlü toparlayamayan cep devi, son çare olarak bu eski telefonunu yeniden üretecek! Font Maker Kendi fontunuzu yaratmak, dijital dunyaya imzanizi atmak gibidir ve bunu iPhone ile yapabilirsiniz! Torrent devi geri döndü! Başı beladan kurtulmayan popüler Bittorrent sitesi yeniden yayına başladı! Sense yerine saf Android! Yeni HTC One (M8), Sense arabirimini sevmeyenler için, özel bir sürümle piyasada! Apple bu patenti aldı; ama... Apple'ın son patent başvurusu, sanki başka bir uygulamadan "esinlenmiş" gibi... Apple'a şok ambargo! Apple, ABD ve Rusya arasındaki soğuk savaşın en büyük kurbanlarından biri olmak üzere! Icon Skins Builder iPhone ekranınızın tek düzeliğinden sıkıldıysanız onu kendi zevkinize göre tasarlayın Mesajlar daha da renkleniyor! Apple'dan, mesaj atmayı seven kullanıcılarına çok güzel bir haber geldi... Çernobil'de yeni tehlike! 27 yıl önce Çernobil'de yaşanan nükleer felaket, insanlığı tehdit etmeye devam ediyor! Dev yazılımda büyük açık! Hemen hepimizin PC'sinde bulunan bu yazılımda ortaya çıkan açık, hacker'lara "arka kapı" açıyor! Dev gibi bir telefon daha! Dev ekranlı ceplere bir yenisi daha ekleniyor. Ama bu yeni modelin en önemli özelliği, ekranı değil! Microsoft, Google'a karşı! YouTube ile video reklamları adeta toplayan Google'a, çok sağlam bir rakip geliyor: Microsoft!
Forum