Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Google'ın en zorlu savaşı! Google'ın adına tescillemek istediği bu kelime, patent tarihinin en karmaşık kararına yol açacak!
64-bit için özel KitKat! İşlemci devi Intel, kendi 64-bit işlemcileri için kendi özel Android KitKat'ını yaptı! Kapak değişti, Forte geldi! Cep devi, çok satan telefonunun sadece kapağını değiştirdi, yeni model olarak piyasaya sürdü!
Windows Phone 8.1 sonrası... Windows Phone 8.1 yayınlanınca her şey bitecek sanmayın; Microsoft'un durmaya hiç niyeti yok! Twitter, Facebook'un izinde! Twitter, Android'in içine işlemek için attığı bu dev adımla Facebook'un karşısına dikilmeye hazır! Fotopedia Heritage Tatil planlarınızı yaparken turistik ve tarihi mekanlarını önceden incelemek isteyebilirsiniz Nokia Asha'lara güzel haber! Lumia'ların başarısı için tüm gücünü harcayan Nokia, bu arada "akılsız" telefonlarını da unutmadı! Telefona gerek kalmayacak! Samsung, şimdiye kadar farklı tepkiler alan akıllı saatlerin kaderini, Gear Solo ile değiştirecek! WP 8.1'den rekor geldi! Windows Phone 8.1 henüz indirilmeye bile sunulmadan, bu yeni özelliğiyle rekor kırdı! Apple'da panik zamanı! Bir davanın dosyaları arasına giren Apple'ın iç yazışmaları, şirkette yaşanan paniği ortaya çıkardı! Linux cephesinde büyük kavga! Linux'un baç geliştiricisi Linus Torvalds'ın ağzından dökülen bu küfür, ortalığı karıştırdı! 360 Panorama iPhone'nunuz ile panaromik fotoğraflar çekmeyi seviyorsanız bu uygulama sizin için! Seksten sonra... İnterneti kasıp kavuran "selfie" fırtınasına, şimdi de "seks sonrası" modası eklendi... Ubuntu, sonunda pes etti! Linux'un lider isimlerinden Ubuntu, büyük ümitlerle açtığı servisi sessiz sedasız mezara gömüyor! iOS 7'de bir açık daha! iPhone'u hırsızlardan koruyan önemli servis, iOS 7'deki bu açık nedeniyle hiçbir işe yaramıyor!
Forum