Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
iPhone'unuz sizi oturtmayacak Koştuğunuz mesafeyi sayan ünlü iOS uygulamasınn yapımcısı, yeni uygulamayla sizi oturtmamaya kararlı
Tayasui Sketches iPhone ve iPad üzerinde etkileyici çizimler yapmak istiyorsanız bu uygulamaya ihtiyacınız olacak. Apple'dan 2 yeni sürpriz! Tüm gözler retina'lı MacBook Air'e çevrildi ama Apple, çok daha fazlasını sunmaya hazırlanıyor!
Cortana'nın içinden o çıktı! Microsoft'un yaramaz ataşı Clippy, Windows Phone 8.1'in Cortana'sında ne arıyor olabilir? Game of Thrones harita oldu! Popüler dizi Game of Thrones için, Google Maps'i bile aratmayacak çok özel bir harita! Megaphone Sesinizi kalabalıklara duyurmak için bir megafona ihtiyacınız varsa iPhone yeter. Apple sattıkça satıyor! Apple hayranları, 2014'ün ilk çeyreğinde, adeta mağazalarda ne görmüşse satın almışlar! O fabrikayı sürpriz talip! Microsoft'un bile almak istemediği sorunlu Nokia fabrikasına, sürpriz bir cep devi talip oldu! Google'da şok gelişme! Google'ın bir türlü ayağa kaldıramadığı Google+, bu yeni şokla birlikte iyice çıkmaza girebilir! Google'ın zaman makinesi! Google'ın zaten yeterince etkileyici olan Street View servisi, bu yenilikle kendini biraz daha aştı! En çok kimi siliyoruz? Facebook'ta arkadaş listesinden en çok çıkartılanlar, bakın kimlermiş... Windows 8 pahalı geldi! Windows XP'yi bir türlü öldüremeyen Microsoft, belki de alabileceği en kötü haberi şimdi aldı! Zuckerberg'ten itiraflar! Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, sosyal devin en önemli adımları hakkında bakın neler dedi! Keep Calm Creator Sakin ol ve uygulamayı yükle! Keep Calm Creator ile kendi internet miminizi yaratabilirsiniz Google'da "uyarı" dönemi! Eğer Google'ın bu servisini kullanıyorsanız, artık yeni bir imkanınız daha var!
Forum