Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
İşte beklenen telefon! Cep telefonu pazarını sallayacağı söylenen yeni cep bombasından ilk görüntü geldi... Haberimizde...
soundAMP R Çevredeki sesleri daha iyi duyabilmek için onları iPhone vasıtasıyla güçlendirin Onlara artık destek yok! Eğer bu eklenti sizin için de hayati öneme sahipse, bu tarayıcıları kullanmaktan vazgeçin!
iPhone'da yok ama davada var! Samsung'dan Apple yeni cevap: "Kullanmadığınız patentleri nasıl çalabiliriz?" PlayStation için yeni dönem! Sony'nin bu yeni teknolojisi gelişirse, PlayStation için yeni bir dönem başlıyor olabilir! TaksiTarife Yoldan bir taksi çevirmek istiyorsunuz ama yaklaşık ne kadar tutacağını mı merak ediyorsunuz? Siz isteyin; Windows yapsın! Microsoft, Windows 8.1'e eklenecek bu yeni özellikle PC kullanımını daha da kolaylaştıracak! iOS 8 bile onu kıskanacak! Apple, yeni gelecek iOS 8'i bile gölgede bırakacak; devrimsel bir masaüstü işletim sistemi peşinde! Bill Gates, bildiğiniz gibi! Bill Gatesi "Dünyanın en vahşi hayvanı" tarafından ısırılırken işte böyle görüntülendi! Password Manager App Pro Her internet servisi farklı bir şifre isterken, tüm şifreleri hatırlamak artık mümkün değil Google'dan cevap gecikmedi! Microsoft'un Android ve iOS'a sızma planına Google'ın cevabı, işte bu 2 yeni uygulama oldu! Apple'a saldırdı; ama... Microsoft Surface tabletlerini satmak için yine Apple'a saldırdı ama bu kez, galiba büyük hata yaptı Onunla yaşamaya alışın! Son günlerde interneti kabusa çeviren tehlikenin geçmesini bekliyorsanız, daha çok bekleyeceksiniz! 4K tabletlere hazırlanın! Biz henüz 4K çözünürlüklü TV'lere yeni yeni alışırken, Japonlar 4K'yı tabletlere taşımaya hazır! IBM Sametime IBM'in de bir sosyal mesaj platform yaptığını ve çok başarılı olduğunu biliyor musunuz?
Forum