Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Bill Gates'in tahtı devrildi! Microsoft'un efsane ismi Bill Gates, artık Microsoft'un en büyük ortağı değil! Tahtın yeni sahibi...
Efsaneye "hırsız" suçlaması! Oyun dünyasının efsane ismi, çok ağır bir hırsızlık suçlamasıyla karşı karşıya... Daha yayınlanmadan ertelendi! Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 8'de olması beklenen özellikler, başka bahara kaldı!
Windows 8 durumu kurtardı! Ardı ardına gelen 8.1 ve Update 1 güncellemeleri, Windows 8'in kötü kaderini değiştirmeye başladı! Line2 iPhone'nuna ikinci bir telefon hattı isteyenlere bu uygulama yardımcı oluyor Cortana için özel site! Microsoft, Cortana konusunda şakası olmadığını, bu yeni site ile bir kez daha ispatladı! Twitter'a yeni özellik! Twitter hesabınızda görmek istemediğiniz arkadaşlarınız mı var? Artık onları susturabilirsiniz! Bu kulaklılar çok acayip! Normal bir kulaklık sadece ses verirken Apple'ın yeni kulaklıkları çok daha fazlasını yapacak! Decibel 10th Etrafınızdaki seslerin ne kadar gürültü yarattığını tespit etmek için bu uygulama yardımcınız olacak Kim bu Murphy dedikleri? Pek çoğumuzun bildiği ünlü Murphy Kanunları'nda adı geçen Murphy, aslında kim? Yok artık LeBron James! Eğer siz de bir LeBron James hayranıysanız; Samsung'un size büyük bir sürprizi var! Candy Crush; kuşları ezdi! Kötü kalpli domuzlara atarlanan Angry Birds'ün son durumu, hiç de iç açıcı değil! Android'i sekmelere bölün! Android telefonların ana ekranını sekmeli düzene çeviren bu tema, eminiz çok hoşunuza gidecek! "Windows Online" ciddileşti! İnternetten çalışacak Windows servisinden gelen son haber, işin ciddiye bindiğini gösteriyor! USB belleği güvenle çıkartın! Bu minik araç, USB bellek ya da harici diskinizi bilgisayardan çıkartırken çok işinize yarayacak!
Forum