Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Google bu kez çok şaşırtacak! Bugüne dek yaptıkları, galiba Google'ı pek kesmedi. İşte internet devinin sınırları zorlayan projesi
Touch Mouse iPhone veya iPad'inizi, bilgisayarınız veya akıllı televizyonunuz için fareye dönüştürün ...Ve yeni tasarım geliyor! Kullanıcısını takip etmeyen arama motoru DuckDuckGo, yenilenen tasarımıyla Google'a meydan okuyor!
Şimdi de Windows'lu saat! Herkesin gözü iWatch'ın üzerindeyken, Windows'lu bu akıllı saat onu gölgede bırakabilir! Cep ekranlarında yeni rekor! Japon teknoloji devi, telefon ekranlarının piksel yoğunluğunu inanılmaz bir boyuta taşıyor! Siri ile gelen yeni sorun! Siri çok akıllı bir dijital asistan olabilir. Ama bu hatası; iPhone sahiplerinin canını yakacak! Applets 2 iPhone kullanıcıları için hayati öneme sahip uygulamaların hepsi bir paketin içinde Bill Gates onu sildi! Bill Gates, Microsoft'un uğrunda büyük paralar döktüğü önemli bir markasını gözden çıkarttı! iPad'lerin sihiri bitiyor mu? Apple'ın tabletleri iPad'lerin azalan satış rakamları tablet piyasasında dengeleri değiştirdi Nokia da yarışa girdi! Üzerindeki cep telefonu yükünü Microsoft'a devreden Nokia, şimdi biraz daha büyük bir iş peşinde... Fiyatı 1.500 dolar ama... 1.500 dolara satılan Google Glass'ı oluşturan parçaların toplam değeri, "yok artık" dedirtti! Galaxy S2'den kötü haber! Artık çok gerilerde kalan Galaxy S2, aylar sonra, kötü bir haberle yine maşetlere çıktı! Antivirüs devi şaşırttı! Antivirüs devi Norton'un antivirüs yazılımları hakkında söylediklerini duyunca, inanamayacaksınız! Dog Whistler Pro Evdeki yaramaz köpeği eğitmek kolay iş değil ancak belki de aradığınız yardımcı iPhone'nunuzdur. Bu SSD'ye dünyaları kaydedin! SSD'lerin düşük kapasite sorunu, dünyaları alan bu yeni canavarla tarihe karışıyor!
Forum