Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
LG G3'ü de parçaladılar! LG'nin yeni amiral gemisi G3'ü parça parça eden sitenin ortaya çıkarttığı sonuç, herkesi şaşırttı!
Yoga Studio Yoga yapmak istiyorsunuz ancak yoga merkezine gitmek için zamanınız mı yok? Sadece internet size yeter! Yüksek boyutlu fotoğrafları kalitesini bozmadan küçültmek mümkün. Hem de sadece internet yardımıyla!
Windows Phone'a yeni hediye! Microsoft'un yeni uygulaması Time Of My Life, Windows Phone kullanıcılarının emrinde... Bir garip Facebook tuzağı! İranlı hacker'ların ABD'lilere kurduğu bu ilginç Facebook tuzağı, yok artık dedirtecek! Awesome HUD Otomobilinize tarz katacak, pencerenizden yansayan bir hız göstergesi ister misiniz? Camera Awesome iPhone'nuyla çok etkileyici fotoğraflar çekmek isteyenler için çok detaylı bir kamera uygulaması Son 25 yılın en iyisi geliyor Apple'dan gelen bu açıklama, sene sonunu daha da büyük bir merakla beklemenize yol açacak! Tek kazanan Windows Phone! Android dünyaya hükmederken ve iOS yerini korumaya çalışırken, Windows Phone pusuya yatmış bekliyor! Efsane yazılım havlu attı! Son dönemin belki de en çok konuşulan yazılımı, sonunda pes ederek dükkanı kapadı! Call Recorder Pro Yaptığınız telefon konuşmalarını kaydetmek için bu uygulamaya ihtiyacınız olacak Bir hayal daha gerçek oldu! Microsoft'un yeni bombası, uzun zamandır kurulan bir hayali daha gerçeğe dönüştürüyor! inClass Okuldaki derslerinizi, sınav tarihlerinizi, proje veya ödev planlarınızı takip etmek için... En çok kim indiriyor? Konu Windows 8 ve Windows Phone uygulamalarını indirmek olduğunda, bakın Türkiye ne durumda... Zuckerberg'i bekliyorlar! FacebooK'u yasaklayan, üstüne üstlük bir de hakkında dava açan ülke, şimdi de Zuckerberg'e sardı!
Forum