Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Çok tartışılacak yenilik! Facebook'un mobil uygulamasına eklediği bu yenilik; pek çok Facebook kullanıcısını rahatsız edecek!
VLC for iOS iOS cihazınızla, masa üstünün popüler video oynatma uygulamasını da çalıştırabilirsiniz. Lightning'e sürpriz yetenek! Apple'ın Ligtning bağlantısı, çok yakında farklı bir yetenek daha kazanacak!
Bir Galaxy S5 daha geliyor! Belki kimseyi şaşırtmayacak ama Galaxy S5'in de "o sürümü" piyasaya çıkmak üzere... GorillaCam Stop-motion film yapmak isterseniz, iOS cihazınız ve bu minik uygulama yeterli. Kablosuzda 10 büyük hata! Kablosuz ağınızı kurarken çok sık yapılan bu 10 hata, ileride başınıza büyük belalar açabilir! Windows 9 çok farklı olacak! Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 9'u, elinize alacağınız her cihazda görürseniz şaşırmayın! Private Journal Dijital dünya kağıt ve kaleme baskın çıkmış olabilir ama bu özel günlük tutmaya engel değil Google'ı komple kapattılar! İnternet sansürünün 1 numaralı ülkesi, tarihin gördüğü en büyük Google yasağına imzasını attı! Efsaneye sahip çıktılar! Direnmesine rağmen dayanamayıp pes eden efsane yazılıma, sürpriz bir yerden sürpriz bir destek geldi Windows 8.1 bu kez başardı! Windows 8.1, şimdiye kadar başaramadığı işi en sonunda başardı; önemli bir virajı döndü! Morfo Arkadaşlarınızın yüz fotoğraflarını 3D modellere dönüştürüp pozlandırmak ister misiniz? YouTube'da bir ilk daha! 1 milyar kişinin izlediği ilk YouTube videosu o olmuştu; şimdi 2 milyara ulaşan video yine o oldu! TurboScan Belgelerinizi hızla dijital ortama geçirmek için iPhone'nunuza bu uygulama gerekecek Herkes "unutulmak" istiyor! Google'a sadece tek bir günde "beni unutun" diyen insan sayısı, baş döndürücü boyutlara ulaştı!
Forum