Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Galaxy'lere sürpriz yetenek! Samsung'un yeni Galaxy ceplerinde, kimsenin beklemediği büyük bir sürpriz ile karşılaşabiliriz!
AutoCAD 360 iOS cihazında AutoCAD kullanmak isteyenler için AutoCAD'ın mobil uygulaması İddiaya jet yalanlama! Apple beklenen akıllı saati hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı ama yalanlanması çok uzun sürmedi
PicPlayPost Kapsamlı bir video düzenleme uygulaması arayanlar bu uygulamadan memnun kalacak iOS'a bir suçlama daha! iOS'ta bulunduğu ve 600 milyon iPhone'u etkilediği iddia edilen açık, Apple'ın canını sıkacak! LG G3'ten büyük sürpriz! Eğer LG'nin yeni amirali G3'e ve kılıfına sahipseniz, kimsenin yapamadığını yapmaya hazırlanın! Yasaklandıkça büyüyor! Kimsenin beklemediği gelişme: Dev torrent sitesi, yasaklandıkça daha çok trafik alıyor! 50.000 siteyi esir aldı! Küçük bir eklenti üzerinden bulaşan bu zararlı, dünya çapında 50.000 siteye yayılmış durumda! Files Pro : Document Reader iPhone veya iPad'inize depoladığınız dosyaları kolayca aktarmak ve ön izlemek için... iOS 8'e ilk tepki! iOS 8'de büyük tasarım değişiklikleri bekliyorsanız, çok daha azıyla yetinmek zorunda kalabilirsiniz "Bu şarkının ismi nedir?" Herhangi bir YouTube videosunda, arka planda çalan şarkının ne olduğunu bulmak, bu sitenin işi! En tehlikeli arama motoru! Bu "farklı" arama motoru, web'deki yasa dışı hacker faaliyetlerine kolayca ulaşmayı sağlıyor! O da başka bahara kaldı! Çıktı çıkacak derken, uzun süredir beklenen bir şehir efsanesi cihaz daha, çıkamadan "öldü!" Windows'a veda zamanı! Windows, Office ve daha ne varsa... Koca bir ülke, tüm Microsoft ürünlerini çöpe atmaya hazırlanıyor Şimdi sıra Microsoft'ta! Microsoft, ortaya çıkan yeni patenti ile bir alanda daha Google'a rakip olmaya hazırlanıyor!
Forum