Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
İnternet troll'lerine hapis! Eğer bu ülkede yaşıyorsanız ve internette dedikodu yapmayı seviyorsanız, hapis sizi bekliyor!
Chromecast'e yeni yetenek! Google'ın minik harikası Chromecast'e kattığı yeteneklere şimdi çok önemli bir yetenek daha eklendi! Decibel 10th Etrafınızdaki seslerin ne kadar gürültü yarattığını tespit etmek için bu uygulama yardımcınız olacak
OnePlus ne yapmaya çalışıyor? Kusursuz telefon OnePlus One'ı almak isteyen kadınlar, şimdi güzellik yarışmasına katılmak zorunda! Gerçekte kaç e-postanız var? Bu küçük ipucu sayesinde, arapsaçına dönen Gmail'i basitleştirmek çok kolay! soundAMP R Çevredeki sesleri daha iyi duyabilmek için onları iPhone vasıtasıyla güçlendirin Dokunan dokunmatik ekran! Microsoft'un üzerinde çalıştığı yeni dokunmatik ekranlar, bugünkülere hiç ama hiç benzemiyor! Lumia 830'a kamera bombası! Microsoft, Lumia 830'u orta seviye bir telefon olarak hazırlıyor ancak kamerası pek öyle olmayacak! TaksiTarife Yoldan bir taksi çevirmek istiyorsunuz ama yaklaşık ne kadar tutacağını mı merak ediyorsunuz? Lumia 730 zamanı! Microsoft'un beklenen yeni telefonu, çok da uzak olmayan bu tarihte geliyor! 64 bit işlemcisi var, ama... HTC'nin 64 bit işlemcili telefonu ortaya çıktı ama sızan özellikleri adeta "yok daha neler" dedirtti Password Manager App Pro Her internet servisi farklı bir şifre isterken, tüm şifreleri hatırlamak artık mümkün değil Microsoft'a Surface darbesi! Microsoft'un Surface markası ile girdiği tablet pazarında yediği büyük darbe giderek büyüyor! YouTube'a ince ayar! Google'ın YouTube uygulaması için yayınladığı güncelleme, bu yeniliği getirdi! G3'ün kardeşi çıktı! LG, amiral gemisi modeli G3'ün daha küçük ve düşük donanımlı modeli G3 A'yı tanıttı!
Forum