Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Çabuk biten pillere son! Çoğu zaman bizi delirten Li-ion pillerin kapasitesini çok ucuza iki katına çıkarmak artık mümkün!
Errands To-Do List Yapılacak çok iş var ancak bunları hatırlatmak için de iyi bir uygulamaya mı ihtiyaç var? Çin'in süper telefonları! Çin dendiğinde aklınıza sadece taklit telefonlar gelmesin. İşte Çin'den çıkan "iyi telefonlar!"
Çin'in süper telefonları! Çin dendiğinde aklınıza sadece taklit telefonlar gelmesin. İşte Çin'den çıkan "iyi telefonlar!" Cortana alaya başladı Microsoft'un sanal asistanı Cortana'nın Android ile dalga geçmesi, kullanıcıları gülümsetti! "Yanlışlıkla" ortaya çıktı! Sony'nin yayınladığı kullanıcı kılavuzunda, bu bomba yanlışlıkla da olsa ilk kez göründü! Timehop Timehop uygulaması ile geçen yıl bugün veya ondan önceki yıl bugün ne yaptığınızı bulun. Windows 9 hızlı geliyor! Microsoft'un Windows 9'u çıkarmak için yıllarca bekleyeceğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz! Apple yine şaşırtacak! Farklı fare tasarımlarıyla bizi hep şaşırtan Apple, aldığı patentle yine aynı şeyi yapabilir! Applets 2 iPhone kullanıcıları için hayati öneme sahip uygulamaların hepsi bir paketin içinde Farklı bir Apple haberi! Apple hakkında çok şey biliyor olabilirsiniz ama burada okuyacaklarınızı ilk kez öğreneceksiniz! İnce USB'lere merhaba! PC ve mobil cihazların vazgeçilmez arabirimi USB için yepyeni bir dönem başlamak üzere! Dog Whistler Pro Evdeki yaramaz köpeği eğitmek kolay iş değil ancak belki de aradığınız yardımcı iPhone'nunuzdur. Intel'e TSX şoku! Intel, Haswell ve Broadwell işlemcilerindeki bu özelliği sessiz sedasız kapatıyor. Nedeni ise... Line2 iPhone'nuna ikinci bir telefon hattı isteyenlere bu uygulama yardımcı oluyor
Forum