Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Windows 7 öldüğünde... Windows 7'ye verilen desteğin 2015 yılında kesilecek olması, kullanıcılar için ne anlama geliyor!
...Ve temizlik başladı! Microsoft'un "çöp uygulamalardan" kurtulmak için başlatacağı dev temizlik resmi olarak başladı! HBR Tips İş dünyasının uzmanlarından, günlük kariyer ve iş ipuçları doğrudan iPhone'nunuza ulaşsın.
Yeni RAM'ler geliyor! Samsung, 3D TSV teknolojisiyle yeni DDR4 RAM'leri üretmeye başladı. Peki bu RAM'lerin farkı ne? Voice Generator iPhone'nunuzu eğlence için kullanırken, farklı sesler üretmek için bu uygulama işinize yarayacak Windows 9'dan ARM sürprizi! Microsoft, Windows 8'le tam olarak ulaşamadığı bu hayaline, Windows 9'la ulaşmaya kararlı! iPhone 6'dan önce o duyurdu! Herkesin iPhone 6'dan beklediği özellik, daha iPhone 6 ortada yokken diğer bir cep devinden geldi! Apple'dan dev adım! iPhone 6 hakkında en fazla dillendirilen iddia, Apple'ın hamlesiyle gerçek olmaya daha da yaklaştı! Beklenenden de güçlü! BlackBerry'nin son umudu, kare ekranlı telefonu Passport'un sızan özellikleri parmak ısırtıyor! Instagrab Instagram'da beğendiğiniz fotoğrafları veya videoları iOS cihazınıza kaydetmenin kolay bir yolu var. Google, iOS'u sevdi! Bir Google uygulaması daha, sonunda iOS dünyasına adım attı! İşte o uygulama... Samsung'a ağır salvo! Dev şirketin Samsung'un Tizen işletim sistemi hakkında söyledikleri, yenilir yutulur gibi değil! Hightail iPhone ve iPad ile dosyalarınızı paylaşmak, yazıcıya göndermek gibi ihtiyaçlarınız için. Geleceğin teknolojileri! Yakın gelecekte gerçek olacak bu bilgisayar teknolojilerini gördüğünüzde, çok şaşıracaksınız! Herkes bir tane alabilecek! Google'ın modüler telefon projesi Project Ara'daki yeni gelişme, herkesi umutlandırdı!
Forum