Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Her şey güzel; peki ya şarj? Pil ömrü konusunda sabıkalı olan Apple, dün yapılan tanıtımda da soru işaretlerini gideremedi!
PureView nereye kayboldu? Microsoft, Nokia'dan devraldığı efsanevi PureView teknolojisini çöpe mi atacak? İşte beklenenler... Xperia Z4'ten ilk söylenti! Sony, Xperia Z3'ü birkaç gün önce duyurdu ama bu bile, Xperia Z4 dedikodularını durduramadı!
GroupShot Grup halinde fotoğraf çekerken herkesin aynı kareyi beğenmesi mümkün olmayabilir. Çinliler "çalışıyor!" İki teknoloji devi arasında başlayan "hırsızlık" davası bakın nereden çıktı; nereye gidebilir... Türkçe Yazım Kılavuzu Düzgün bir Türkçe ile yazmak, iş hayatında veya okulda size büyük avantaj sağlayacaktır. Intel'in yeni canavarları! Intel, yeni nesil işlemcisi Core m'i IFA 2014'te resmi olarak tanıttı! İşte yeni Core işlemciler... EyeTry Göz problemleri ilerlemeden müdahale etmek için erken teşhis büyük önem taşıyor. WebOS ölmedi, yaşıyor! HP'nin adeta "elinde patlayan" işletim sistemi webOS, yeni bir isimle bir kez daha ortaya çıktı! Scanner Pro by Readdle iPhone'u yetenekli bir scanner'a dönüştüren bu uygulama pek çok detayı da otomatikleştiriyor. ...Ve kapanıyor! Yıllardır pek çok kullanıcının imdadına koşan internet uygulaması, 25 Eylül'de kapanıyor! Nokia X'e Google müjdesi! Siz de Google'sız Android'e mahkum bir Nokia X kullanıcılarının aylardır beklediği güncelleme geldi! Files Pro : Document Reader iPhone veya iPad'inize depoladığınız dosyaları kolayca aktarmak ve ön izlemek için... 4K canavarları ortaya çıktı! Japon devi, 4K çözünürlük sunan yeni UltraHD televizyonlarını IFA 2014'te görücüye çıkarttı! Diabetes App Diabet ile yaşamak kolay değil ama iPhone sayesinde hayatı biraz kolaylaştırmak elinizde
Forum