Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Dünden bugüne Nexus'lar! Android'in Nexus modelleri durduk yere efsane olmadı. İşte "Google'dan torpilli" tüm Nexus modelleri
Google Play'de yeni dönem! Google Play'de daha fazla ürün satmak isteyen Google, bu amacına ulaşmak için bakın ne yapacak... HotSchedules Takım halinde çalışırken kimin hangi görevleri ne zaman yapması gerektiği önem taşır.
Kilit ekranına widget ekleyin Android'in kilit ekranına pek çok uygulama için özel widget'lar ekleyebileceğinizi biliyor musunuz? Font Maker Kendi fontunuzu yaratmak, dijital dunyaya imzanizi atmak gibidir ve bunu iPhone ile yapabilirsiniz! Her iki Android'den biri... Şu anda kullanılan Android'li cihazların neredeyse yarısı, bu büyük tehlike ile karşı karşıya! 360 Panorama iPhone'nunuz ile panaromik fotoğraflar çekmeyi seviyorsanız bu uygulama sizin için! iPhone 6 Plus'ta son durum! Steve Jobs'un fikirlerine tamamen ters düşen iPhone 6 Plus, Apple hayranlarını ne kadar etkiledi? Microsoft neyin peşinde? Microsoft'un aldığı yeni alan adları, "acaba Microsoft neyin peşinde?" dedirtecek kadar ilginç! IBM Sametime IBM'in de bir sosyal mesaj platform yaptığını ve çok başarılı olduğunu biliyor musunuz? Apple'ın ekranları iflas etti Apple'ın safir ekranlarını üretecek olan firma, kimsenin beklemediğini yaptı; iflas bayrağını çekti! Diabetes App Diabet ile yaşamak kolay değil ama iPhone sayesinde hayatı biraz kolaylaştırmak elinizde Windows 10, "onunla" gelecek! Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10'dan bir sürpriz daha geldi! Dosyalar kendilerini silsin! Self Destruct ile, dosyaların, belirleyeceğiniz bir zamanda otomatik olarak silinmesi mümkün! iTalk Recorder Premium Toplantilarinizi, derslerinizi kayıt altına alıp ses dosyalarını hızla internete yükleyebilirsiniz.
Forum